Hava Durumu

Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde kayıtlar başlıyor

- BURSA’da Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde 2019-2020 eğitim öğretim dönemi kurs kayıtları başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2019 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2019 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde kayıtlar başlıyor
 Uğur Böceği Kültür Merkezi, yeni eğitim faaliyetleri dahil 35 ayrı branşta kurs açıyor. 10 yılda 22 binden fazla katılımcıya kapılarını açan Uğur Böceği Kültür Merkezii yeni eğitim öğretim döneminde temel İlk yardımdan hızlı okuma tekniklerine çocuklar için İngilizce kurslarından bilgisayar çizim teknikleri gibi yeni branşlarla eğitimde sınırları aşacak.Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerinden biri olan Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin bir halk üniversitesi olduğunu, özellikle kadınların bu kurslara ilgisinden her zaman memnuniyet duyduklarını belirtti.


“YENİ BRANŞLAR EKLEDİK”



“Halkımızın isteği doğrultusunda hızlı okuma teknikleri, temel ilk yardım, çini, moda tasarımı, temel jimnastik ve bilgisayar çizim teknikleri gibi yeni branşlar ekledik” diyen Başkan Kanar, “Biz, insanlarımızın bu ürünlerini pazarlayabileceği alanlar oluşturmak istiyoruz. Eve bir bütçe geliri sağladığımızda herkes daha memnun olacaktır. El birliği ile bu hedeflere yürüyeceğiz ” dedi. Belediye Hizmet Masaları ve Uğur Böceği Kültür Merkezi’ne yapılacak başvurular, 27 Eylül 2019 tarihinde son bulacak. Dönem boyunca verilecek olan kurslara vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.