Hava Durumu

Uludağ Lions'ta çifte tören

Lions 118-K Yönetim Çevresinin köklü kulüplerinden Uludağ Lions Kulübünde Yusuf Şimşek 2017 – 2018 Hizmet Dönemi Başkanı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2017 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2017 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Uludağ Lions'ta çifte tören
 Bursa Adranos Hotel’de gerçekleştirilen görev teslim törenine Lions 118-K Geçmiş Dönem Genel Yönetmenleri Neş’e Yıldırım ve Cengiz  Devletkuşu, Lions 118-K 1. Bölge Başkanı Handan Meriç, Yeşil Lions Kulübü Başkanı Sibel Kesen, Uludağ Lions Kulübü üyeleri ve Lions 118-K Yönetim Çevresine bağlı kulüplerin üyeleri katıldı.

 

Geçmiş Dönem Genel Yönetmenlerinden Cengiz Devletkuşu’nun yönettiği törende konuşan 2017 – 2018 Hizmet Dönemi Başkanı Yusuf Şimşek, Uludağ Lions kulübü başkanı olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Şimşek, “32. yaşına giren köklü kulübümüzün yeni başkanı olmaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyım. Yeni hizmet döneminde özverili bir şekilde, Atatürk ilkelerine bağlı, Lions hizmet anlayışına uygun bir şekilde hareket edeceğiz” diye konuştu.

 

Öte yandan Uludağ Lions Kulübü’nde üye kabul töreni de gerçekleştirildi. Türkan Torun kulübün en yeni üyesi olurken Lions rozetini Neş’e Yıldırım’ın elinden aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.