Hava Durumu

Üniversiteli Gençler Köy Okullarını Boyuyor

İznik Belediyesi ile Mutluluğun Adresi Derneği’nin yürüttüğü "Okullar Bizimle Güzelleşecek" projesi çerçevesinde Müşküle İlkokulu yenileniyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Üniversiteli Gençler Köy Okullarını Boyuyor
 İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Müşküle İlkokulu’nda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Sargın’ı Müşküle İlkokulu Müdürü Nurşen Uysal ve Uludağ Üniversitesi öğrencileri karşıladı. Sargın, “Evvela tabelayı yenileyin. İznik Belediyesi olarak eğitime destek verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Üniversite öğrencilerimizin gayreti bizleri sevindiriyor. Gönül birliği oluşturarak yardım elini uzatmaları güzel bir örnek teşkil ediyor. Geçen ay Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Gobahis Öğrenciler Birliği öğrencileri taşra mahallelerimizde sağlık taraması yaptı. Bu projede yer alan bütün üniversite öğrencilerini tebrik ediyorum. Okul bahçesi, kapı ve duvarlar rengarenk olacak. Üniversiteliler minik öğrencilere örnek olacak” dedi.
Uludağ Üniversitesi ve Mutluluğun Adresi Bursa Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin koordinatörü Mesut Bingül, "Bizler yaklaşık 300 öğrencinin kurmuş olduğu bir derneğiz. Kuruluş gayemiz amacımız köy okullarına yardım etmek. Ama hedeflerimiz arasında diğer okullar da var. Yaklaşık 1 yıldır faaliyetteyiz. Okullarımızı boyuyor, ihtiyaç olan malzemeleri sağlıyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı, mont gibi malzemeler temin ediyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.