Hava Durumu

Üniversitelilerden birlik çağrısı

Uludağ Üniversitesi’nin çeşitli fakültelerinde öğrenim gören öğrenci topluluk başkanları Merinos’ta bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Üniversitelilerden birlik çağrısı

Genç Memur-Sen Bursa İl Başkanlığı ve Türkiye Gençlik Kulüpleri Federasyonu olarak bu yıl ikincisi düzenlenen Uludağ Üniversitesi Öğrenci Toplulukları İstişare Toplantısı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin de iştiraki ile Merinos Gönül Dostları’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yanı sıra Uludağ Üniversitesi Rektör Danışmanı İsmail Hakkı Temizkök, Eğitim-Bir-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı İlyas Kaya, Genç Memur-Sen Bursa Üniversite Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İlhami Oruçoğlu ve Uludağ Üniversitesi Türk Devletleri ve akraba Topluluklar Uygulama Merkezi (TUDAM) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şevket Yıldız katıldı.

Tanışma ve istişare havasında geçen toplantıda farklı öğrenci kulüplerinde gönüllülük yapan öğrenciler ile yabancı uyruklu misafir öğrencilerin tanışması sağlandı. Hititbet Topluluk başkanları, sıra ile yaptıkları ve planladıkları projelerini anlatarak; rektörlüğün ilgili makamlarına ve STK’lara taleplerini dile getirdiler. Son dönemde yaşanan terör olaylarına da dikkat çeken Uludağ Üniversiteli öğrenciler; toplantıda birlik mesajları vererek, “Kaosa ve teröre hayır, birlik varsa dirlik var” dedi.

“BUGÜNÜN GENÇLERİ YARININ SAHİPLERİ”
Yoğun katılımın sağlandığı toplantıda üniversite öğrencileri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gençliğin her türlü projesinde sonuna kadar yanlarında olduğunu belirterek, “Bu günün gençleri, yarının sahipleridir” dedi.Gençlere proje çağrısı yapan Genç Memur-Sen Bursa Üniversite Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İlhami Oruçoğlu, “Gençler, ne projeniz varsa bize getirin. Destek olalım. Düşüncelerinizi fiiliyata geçirelim. Ülke genelinde veya dünya genelinde ne projeniz varsa gerçekleştirelim” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.