Hava Durumu

UÜ’den mucitlere destek

Uludağ Üniversitesi (UÜ)- (Teknoloji Transfer Ofisi )TTO girişimcilik biriminin faaliyetlerinden birisi olan ULUKOZA, girişimcilere iş fikirlerini geliştirmeleri için ofis, mentörlük, danışmanlık ve eğitim gibi bedelsiz hizmetler sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
UÜ’den mucitlere destek

İnovatif ve ticari faaliyete dönüştürülebilen, teknoloji tabanlı yenilikçi fikirleri geliştirerek Bursa ve bölgesinde girişimcilik ekosistemine katkı sağlamayı hedefleyen UÜ-TTO, sadece 2015 yılında TÜBİTAK destekli ULUKOZA programında, iş planı hazırlama aşamasında eğitim ve mentorlük desteği verilen girişimcilerden 10 girişimci TÜBİTAK 1512 programından, iş fikirlerini hayata geçirebilmek için yaklaşık 1 milyon 500 bin TL’lik hibe desteği almaya hak kazandı.

BAŞVURULAR BAŞLADI
TÜBİTAK tarafından uygulaması devam eden ve fikir sahiplerine 150 bin TL’ye kadar destek verilmesini sağlayan 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı’na başvurular başladı. Parlak ve yenilikçi fikri olan girişimciler ise bu programa uygulayıcı kuruluşlar aracılığı ile başvuruda bulunabiliyor. UÜ-TTO, ULOKOZA programı ile girişimci adaylarını bu hizmetlerden yararlanmaya çağırıyor. İş hayatında uygulanabilecek ve yenilikçi fikri olanlar www.ulukoza.com sitesinde ayrıntılı bilgi alabilecek ve başvuruda bulunabilecekler.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.