Hava Durumu

Vişne caddesi’ne tanıtım desteği

Bebe ve çocuk konfeksiyonunda Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı olan Yıldırım Ticaret Bölgesi, marka değeri Yıldırım Belediyesi’nin hizmetleri ile katlanarak artıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Vişne caddesi’ne tanıtım desteği

Yıldırım Ticaret Merkezi’nin esnafına tanıtım desteği sağlanması kapsamında Yıldırım Belediyesi tarafından Vişne Caddesi’nin  farklı bölgelerine yerleştirilen çift taraflı led ekranlar hizmete girdi. Bölgede faaliyet gösteren işletmelerinin tanıtımının yapılacağı ekranlarda, ilçeden haberler, hava durumu, döviz kurları  ve kültür sanat faaliyetlerinin yer verildiği ekranlar, 6 metreye 2 metre ebadındaki ekranlar esnaftan da tam not aldı.

BÖLGE Piabet DİNAMİKLERİNE DESTEK

 Bebe ve çocuk konfeksiyonu ihracatında Türkiye’nin yüzde 80’lik kısmının Vişne Caddesi esnafı tarafından karşılandığını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Esnafımızın ortaya koyduğu performans ile gurur duyuyoruz. İstihdam anlamında oluşturdukları kaynaklar da bizi mutlu ediyor. Yapacağımız çalışmalar ile üretime katkı sağlamayı amaçlıyor ve tüm imkânlarımızı kullanarak esnafımıza destek olmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda başta BEKSİAD olmak üzere esnafımızla ve bölgenin tüm dinamikleriyle sürekli istişare halinizdeyiz. Vişne Ticaret Bölgesi'ni daha çok geliştirmek için projeler yürütüyoruz” diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.