Hava Durumu

Yeni Mahalleye kapsamlı köylü pazarı

Mudanya Meyve Üreticileri Birliği, Yeni Mahalle Adatepe Caddesinde kurulan mini köylü pazarını gelen talepler doğrultusunda 30 tezgahtan oluşan kapsamlı köylü pazarı haline getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2017 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2017 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yeni Mahalleye kapsamlı köylü pazarı
 Mudanya Meyve Üreticileri Birliği çabalarıyla büyütülen köylü pazarı, her hafta salı günü vatandaşlara hizmet verecek. Birlik Başkanı Fazlı Aydoğan, "Her pazarda olması gereken ürünlerin yer aldığı pazara vatandaşların ilgi göstermesini isteriz. Gelen talepler doğrultusunda Mudanya Meyve Üreticileri Birliği olarak bizler üzerimize düşen görevi en titiz şekilde yerine getirdik. Köylü pazarını Mudanya Belediyemizin desteği ile eksiksiz olarak vatandaşımızın ayağına getirdik. Şimdi vatandaşlarımızdan beklentimiz köylü pazarına sahip çıkmalarıdır. Pazarın sürekliliği buna bağlıdır.

Vatandaşlarımız şunu bilmelidirler ki pazarda tezgahlarda yer alan ürünlerin kalite kontrolü, fiyat ve etiket denetimi tarafımızdan periyodik olarak yapılmaktadır. Pazardan ya da pazarda yer alan köylü, üretici satıcılardan herhangi bir şikayeti olan vatandaşlarımız hiç çekinmeden şikayet, istek, öneri veya teşekkürlerini bize iletebilirler. İletişim bilgilerimize www.mudanyameyveureticibir.org adresinden ulaşabilirler" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.