Hava Durumu

Yenişehir'e havacılık okulu kuruluyor

KKTC Girne Amerikan Üniversitesi sahibi Serhat Akpınar, Yenişehir'e kurmayı planladıkları Havacılık alanında eğitim verecek olan üniversite için bilgi vermek üzere Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2016 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2016 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yenişehir'e havacılık okulu kuruluyor

Ziyarette KKTC Girne Amerikan Üniversitesi sahibi Serhat Akpınar, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile Girne Amerikan Üniversitesi yöneticileri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Karaloğlu: "Yeni yapılan 3. Köprü, otoyol ve havaalanı ile birlikte gelişimine hız katan Bursa'yı yatırım için cazip hale getiriyor. Yenişehir, İstanbul'daki havaalanlarına alternatif havalimanı olarak değerlendirilebilecek yapıya sahip. Havacılıkla ilgili eğitimde de, yatırımda da uygun bir alan gibi görünüyor. Yenişehir’in havacılık eğitim alanı olmasıyla ilgili biz de gereken Deneme Bonusu desteği sağlarız" dedi.

GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ
KKTC Girne Amerikan Üniversitesi sahibi Serhat Akpınar ise: "110 farklı ülkeden öğrenci bulunuyor kampüsümüzde. Özellikle havacılık alanında eğitim sürecimiz başladı ve yapılanmalarımızı tamamladık. Türkiye Cumhuriyeti üniversiteleri arasında şuanda sivil havacılık işletmelerinde eğitim başlayan ilk üniversiteyiz. Türkiye Cumhuriyeti’nde Sivil Havacılık izni olan 3 üniversiteden biriyiz" dedi. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik'de: " İlçemizle ilgili belirli konularda kendilerini bilgilendirdik. İlçemizin Havaalanı gibi bir değere sahip olması ayrıca bir avantaj. Fakülte için gereken desteği vereceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.