Hava Durumu

Yenişehir’de yatırım dönemi

Yenişehir Belediye Meclisi’nin şubat ayı toplantısı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2018 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2018 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yenişehir’de yatırım dönemi
 Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ocak ve şubat aylarında şantiye bakımından durgun bir dönem olduğunu belirterek, “Ancak mart ayında çalışmalarımıza büyük bir hızla başlayacağız. Kurtuluş Mahallesi'nde yapacağımız spor tesisi ve Yenigün Mahallesi'nde yapacağımız kapalı pazar yeri, düğün salonu ve kapalı otopark işlerimiz ihale aşamasına geldi. Önümüzdeki hafta bunların ihaleleri yapılacak. Yenişehir’de yapmayı planladığımız hal ile ilgili geçtiğimiz hafta Antalya’ya gidip incelemelerde bulunduk. Bununla ilgili de çalışmalarımıza hız verdik. İnşallah artık projelerimizi bir bir hayata geçirmek için çabalayacağız” dedi.
MHP Grup sözcüsü Serhat Savcı da yaptığı konuşmada, "Hal içi esnafımız çöp konteynırı ve geri dönüşüm kutuları istiyor. Yeni yapılacak olan belediye sarayında dernek ve odalarımıza yer yapmayı düşünüyor musunuz? Subaşı yolu ile ilgili ciddi sıkıntılar ve şikayetler var. Bununla ilgili bir çalışma söz konusu mu?” dedi.
Belediye Başkanı Süleyman Çelik, bu meselelerin çözüleceği sözünü verdi. Daha sonra görüşülen 6 madde ilgili komisyonlara havale edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.