Hava Durumu

Yenişehirli hayvan yetiştiricileri fuara hazırlanıyor

BURSA’nın Yenişehir ilçesinde “Küçükbaş Etkinliği” adlı fuar için son hazırlıklar tamamlandı. 5-8 Eylül tarihleri arasındaki Küçükbaş Fuarı’nda yerli ve yabancı küçükbaş hayvan ırkları ile hayvancılık ekipmanlarının tanıtımı yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2019 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2019 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yenişehirli hayvan yetiştiricileri fuara hazırlanıyor
 Fuarınnı ilkinin 2016’da Mustafakemalpaşa’da, 2017 ve 2018 yıllarında ise Karacabey’de düzenlediklerini, 4’üncüsünü bu yıl Yenişehir’de yapacaklarını belirten küçükbaş hayvan yetiştiricisi Kemal Çığırdan, ülke genelindeki 45 ilden katılımcıların davet edildiğini söyledi. Hayvan yetiştiricileri olarak kendilerinin düzenlediği bu etkinliğin bir benzerinin ülke genelinde tek olduğunu anlatan Çığırdan, “Küçükbaş hayvan yetiştiricilerinin birbirleriyle tanışmalarını sağlamayı ve onlara hayvan bakımının inceliklerini göstererek yeni ekipmanları tanıtmayı amaçlıyoruz” dedi.


Küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinin son yıllarda ilçede yaygınlaştığını söyleyen Yenişehir Tarım ve Orman Müdürü Hakan Aranmaz ise, “Müdürlüğümüz ve bakanlığımız olarak yetiştiricilerimizin bilgi ve bilinç düzeyini artıracak bu tür girişim ve organizasyonları destekliyoruz” diye konuştu.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.