Hava Durumu

YERİNDE VE ANLAMLI BAĞIŞIN EN GÜZELİ

BURKAYFED yardımlarına devam ediyor. Dernek Başkanı Polat ve üyeler bu kez, Keles’in Basak Köyü’nde yaşayan dar gelirli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2018 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2018 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
YERİNDE VE ANLAMLI  BAĞIŞIN EN GÜZELİ
 

Bursalı hayırsever Türkan Polat’ın öncülük ettiği Bursa Kadın Yardımlaşma Derneği Federasyonu (BURKAYFED), Keles Kaymakamlığı Vakıf Müdürü ve dernek üyeleri, Meral Vural, Emine Tezcan, Tülay Şener, Zennur Keskin ve Gönül Akkuş ile beraber, Keles’in Basak köyünde yaşayan, yürüme zorluğu çeken 82 yaşındaki Hasan Ferik’i evinde ziyaret ederek, hastaya tekerlekli sandalye hediye ettiler.

BİR ELİN VERDİĞİNİ

DİĞER EL GÖRMEMELİ

BURKAYFED Başkanı Türkan Polat, yapılan bağısın ardından yaptığı konuşmada, “ Derneklerin yapmış olduğu yardımların anlam kazanması, Kaymakamlıkların bu gibi durumları tespit edip bize bildirmeleri ve halkına destek olması açısından, yaptığımız yardımları kamuoyuna duyuran Gazete Bursa Muhabiri Osman Çetin’e derneği adına teşekkür ediyorum” dedi. Polat konuşmasına şöyle devam etti: “Yapılan iyilik ve yardımların, bir elin verdiğini, diğer elin görmemesi bilincindeyiz. Ancak örnek teşkil etme be kamuoyunda bilinç oluşturabilmek için medyanın desteğine de ihtiyaç duyuyoruz. Bu tekerlikli sandalye yardımında bizlere yardımcı olan dernek üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.” 

BİR SANDALYE DAHA HEDİYE EDECEK

Dernek üyeleri, Köy Muhtarı Recep Durak ile birlikte aynı köyde yaşayan ve yine yatalak hasta 81 yaşındaki işitme ve konuşma zorluğu çeken Bayram Aydın’ı da yaşadığı evde ziyaret ettiler. Duygulu anların yaşandığı ziyarette Aydın’ın eşi, yaşlı adamın düşerek ayığını iki yerinden kırdığını, hastanede tedavi gördükten sonra eve gönderildiğini ancak tedaviye rağmen ayağının iyileşmediğini aktardı. İyileşmeme sebebinin doktora geç gitmekten kaynaklandığını aktaran Aydın, bu sebeple yatağa mahkum kaldığını anlattı. Dernek Başkanı Polat’ta bunun üzerine Bayram Aydın’a bir adet tekerlekli sandalye hediye edeceğini söyledi.

HABER: OSMAN ÇETİN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.