Hava Durumu

Yeşilay 96 yaşında

Bu yıl “İyi ki Yeşilay var!” konseptiyle 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Yeşilay Haftası’nda Türkiye çapında etkinlikler düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2016 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2016 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yeşilay 96 yaşında

Yeşilay’ın 96. kuruluş yıldönümünün de kutlandığı haftada, başta çocuklar ve gençler olmak üzere her kesime yönelik eğlenceli ve eğitici aktiviteler gerçekleştirildi.

Bu yıl “İyi ki Yeşilay var!” konseptiyle 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Yeşilay Haftası etkinliklerle kutlandı. Yeşilay’ın 96. kuruluş yıldönümünün de kutlandığı haftada, yüzbinlerce gönüllünün katılımı ile etkinlikler düzenlendi. Yeşilay, çocuklar ve gençler başta olmak üzere her kesiminin katıldığı eğlenceli aktivitelerle bağımlılıklar Pashacasino konusunda toplumu bilgilendirdi.

SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜLER

Yeşilay Cemiyeti Bursa Şubesi "Sağlıklı Nesiller" için mehter takımı eşliğinde Orhangazi Parkından Şehreküstü meydanına kadar yürüdü. 
Yeşilay Cemiyeti Bursa Şubesi üyeleri ile Bursa Büyükşehir Belediyesi İzci Takımı ve birçok vatandaşın katılımıyla "Sağlıklı Nesiller" yürüyüşü gerçekleştirildi. Mehteran takımı ile Orhangazi Parkından başlayan yürüyüş Şehreküstü Meydan’ında sonra erdi. Gençliğin islahı ve madde bağımlılığı tuzağından uzaklaştırılması amacıyla düzenlenen yürüyüşün ardından gerçekleştirilen mehteran takımının konseri yoğun ilgiye sahne oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.