Hava Durumu

“YEŞİLÇAM” NOSTALJİSİ

Mudanya Belediyesi Türk Sanat Müziği kursiyerlerinin oluşturduğu koro, Yeşilçam filmlerinden aşina olunan şarkıları Mudanyalılar ile buluşturarak nostalji dolu bir gece yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
“YEŞİLÇAM” NOSTALJİSİ
 MUDANYA BELEDİYESİ KURSİYERLERİNDEN “YEŞİLÇAM” NOSTALJİSİ

Mudanya Belediyesi Türk Sanat Müziği kursiyerlerinin oluşturduğu koro, Yeşilçam filmlerinden aşina olunan şarkıları Mudanyalılar ile buluşturarak nostalji dolu bir gece yaşattı.

Mudanya Belediyesi Hobi Sanat Atölyesi Türk Sanat Müziği kursiyerleri şef Yağmur Ercan yönetiminde “Yeşilçam Şarkıları”ndan oluşan konser ile Yeşilçam günlerini yeniden yaşattı. Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adnan Gül ile Mudanyalılar katılım sağladı.  ‘Yeşilçam’ın kapısının aralandığı konserde solo ve koro olarak şarkıları seslendiren kursiyerler, izleyenlerin beğenisini kazandı. Dönemin filmlerinden kesitlerinde sunulduğu konserde, Şef Yağmur Ercan ile Ahmet Bahar’ın düeti büyük beğeni kazandı.
“MUDANYA’MIZI GELECEĞE TAŞIYORUZ”
Mudanya’yı her alanda geleceğe taşıyacak projeler ürettiklerini ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanya’mızı artık geleceğe emin adımlarla taşıyoruz. Sizlere hizmet boynumuzun borcudur. Mudanyalı hemşehrilerimiz ile projelerimizi tartışarak, konuşarak en güzelini yapmak için çalışıyoruz” dedi.
“EĞİTİMDE DE FIRSAT EŞİTLİĞİ YARATACAĞIZ”
Koroda görev alan kursiyerleri ve şef Yağmur Ercan’a tek tek teşekkür ederek kurs katılım sertifikalarını veren Türkyılmaz, yılbaşından sonra açtıkları kursların daha da artacağının müjdesini verdi. Öğrenci etüt evlerini kurarak dört branşta durumu olmayan ancak başarılı öğrencilere kurslar vereceklerine vurgu yapan Türkyılmaz, “Eğitimde de fırsat eşitliğini yaratacağız. Belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz” dedi. 7 aylık süren kursların meyvelerini görünce mutlu olduklarına dikkat çeken Türkyılmaz, konser sonunda kursiyerler ve Mudanyalılar ile birlikte “İzmir Marşı”nı seslendirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.