Hava Durumu

Yetenek şenliğinde çocuk ve ailelerin sağlığı Medicana'ya emanet

Bursa'da yaklaşık 5 bin çocuğun katılımıyla ilk kez gerçekleşen Çocuk Yetenek Şenliği’nin sağlık sponsorluğunu Medicana Bursa Hastanesi üstlendi. Bursa’da ilk kez düzenlenen ‘Çocuk Yetenek Şenliği’, Nilüfer’deki Türkiye Jokey Kulübü Osmangazi Hipodromu’nda yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2018 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2018 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yetenek şenliğinde çocuk ve ailelerin sağlığı Medicana'ya emanet
 Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği şenliğe, aileler ve çocukları büyük ilgi gösterdi. Sevgi Uyumaztürk ve Gamze Geylani’nin soysal sorumluluk projesinden yola çıkılarak hazırlanan şenliğinin sağlık sponsorluğunu Medicana Bursa Hastanesi üstlendi. Uzman Klinik Psikolog Ece Özçırak tarafından çocuklara ve ailelere ise danışmanlık hizmeti verildi. 
Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı ise, "Her zaman çocukların ve ailelerin yanında olmayı planlıyoruz. Sağlıklı çocuklar, sağlıklı toplum, sağlıklı gelecek sloganıyla çıktığımız bu yolda bu tür organizasyonların sağlık sponsorluğunu üstlenerek destek oluyoruz. Her şeyin başı sağlıktır. Ancak çocuklarımızın sağlıklı bir toplumun gelişiminde çok destekleyici olduğunun da farkındayız. Bu sebeple bu tur organizasyonların en büyük destekçisi olmaya her zaman devam edeceğiz" dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.