Hava Durumu

YILDIRIM'DA VATANDAŞ MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA

BELEDİYE ANA HİZMET BİNASINA GELEN VATANDAŞLARI ‘MEMNUNİYETİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ’ DİYEREK KARŞILAYAN BAŞKAN EDEBALİ, İSTEK, ÖNERİ VE TALEPLERİ BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLİYOR.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
YILDIRIM'DA VATANDAŞ MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA
 Belediye hizmetlerinden yararlanan vatandaşların düşüncelerine önem veren Yıldırım Belediyesi, bu kapsamda yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi.

 

Her gün yüzlerce Yıldırımlının geldiği Yıldırım Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda vatandaşların memnuniyetini ölçecek yeni bir hizmet masası oluşturuldu. Vatandaşların belediye hizmetlerini değerlendirdiği ve ‘memnuniyetiniz bizim için önemli’ parolasıyla oluşturulan masada Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’de oturarak vatandaşların talep, öneri ve isteklerini birinci ağızdan dinliyor. Danışma masasında vatandaşları karşılayarak bürokratik işlemler ve belediye hizmetleri hakkında bilgi veren Başkan Edebali, memnuniyet anketinin yapıldığı masada da Yıldırımlılarla bir araya geldiğini söyleyerek, “Belediyemizde vatandaşlarımızın hizmetlerimizle ilgili görüş, öneri ve eleştirilerini paylaşacağı, hizmet kalitemizi arttırmak adına memnuniyet anketleri yapıyoruz. Katılımcı belediyecilik anlayışıyla hizmet üretirken Yıldırımlıların ilçemizin sakini değil sahibi olduklarını bir kez daha gösteriyoruz” dedi.

 

KALICI HİZMETLERE İMZA ATILIYOR

 

Yıldırım’ın yönetiminde ortak aklı ve vatandaşların katılımını önemsediklerine vurgu yapan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Vatandaşlarımıza kısa sürede hizmet ulaştırma politikamız gereği hayata geçirdiğimiz 444 16 02 numaralı Çağrı Merkezi ile daha ulaşılabilir ve daha hızlı çözüm üreten bir belediye olmayı kısa zamanda başardık. Yönetim şemamızda Yıldırımlı hemşehrilerimizi en üst basamağa yerleştirerek onların mutluluğunu sağlamak adına çalışıyoruz. Mutlu insanların şehri Yıldırım’da hemşehrilerimizden gelecek talep ve öneriler ışığında hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Aynı zamanda bu hizmetleri gerçekleştirirken vatandaşlarımızın da görüşleri bizler için çok değerli. Onların doğru yönlendirmeleriyle faydalı ve kalıcı hizmetler üretme yolunda önemli adımlar atıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla Yıldırımlılarla el ele vererek ideal şehir hedefine emin adımlarla ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.