Hava Durumu

Yıldırım’da yatırım çocuklara

Öncelikli hizmet grupları arasında yer alan çocukların geleceğine yatırım yapan Yıldırım Belediyesi, düzenlediği panelle okul öncesi eğitimin önemine bir kez daha dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yıldırım’da yatırım çocuklara

Barış Manço Kültür Merkezi’nde ’YIL-MEK Okul Öncesi, Geleceğin Güvencesi’ sloganıyla gerçekleştirilen panele, Yıldırım Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK) Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenleri, öğrenciler ve velileri katıldı. Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Akın, Kariyer Psikolojik Danışman Sevnur Yılmaz ve Klinik Psikolog Cihad Kaya tarafından ‘Gelişigüzel Değil, Gelişi Güzel Varlık İnsanoğlu’, ‘Çocukta Kimlik Gelişimi, ‘Okul Öncesi Eğitimin Önemi’ ve ‘Çocuk Psikolojisi’ konularında katılımcılara bilgi verilirken, panelde ‘Okul Öncesi Eğitim Sınıfı Öğrencileri İçin İlk Altın Adımlar Projesi’nin tanıtımı yapıldı.

31 farklı okul öncesi eğitim sınıfında, öğrencilere, ebeveynlerine ve öğretmenlere yönelik eğitimler Onwin verilecek proje kapsamında anne - baba ve öğretmenlere, bir bireyin kariyer gelişimi sürecindeki aşamaları konusunda bilinçlendirme çalışması gerçekleştirilecek.  

Bedia BARAK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.