Hava Durumu

Yıldırım’dan geleceğe yatırım

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandıracağı gençlik merkezlerinden birini Vatan Mahallesi’nde inşa etmeye hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2018 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2018 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yıldırım’dan geleceğe yatırım
 Yıldırım Belediyesi, öncelikli hizmet grupları arasında olan gençlere için ilçeye iki gençlik merkezi kazandırıyor. İnşa çalışmaları başlayan Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi’nin yanında Vatan Mahallesi’nde 13 bin 105 metrekare alana inşa edilecek Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi, Yıldırım’ın geleceğine yeni ufuklar kazandıracak. Merkezin bünyesinde, çok amaçlı salon, fuaye, konferans salonu, seminer salonu, toplantı salonu, sergi alanı, kafeterya, fitness salonu, sinema salonu, sanatsal ve kültürel atölyeler, kütüphane ile otoparkyer alacak. Uygulama projeleri tamamlanan ve ihale süreci devam eden merkez, gençlere spordan hobiye, eğitimden sosyalleşmeye bir çok imkân sunacak. Merkezin en önemli hedefi ise gençlerin zararlı alışkanlıklardan koruyarak donanımlı nesiller yetişmesine katkı sağlamak olacak. 
Yıldırım’ın 250 binin üzerinde genç nüfusa sahip olduğunu hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’da bütün gençlerin spor, kültür ve sanat ile iç içe büyümesini istiyoruz. Dünyaya yön verecek kişiler olarak yetişmeleri için şart. Bunu sağlamak ve gençlerimizin beklentilerine cevap verebilmek adına ilçemize gençlik ve kültür merkezleri kazandırarak, yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerin donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlayacağız” dedi. 
Yıldırım’da hazırlanan projelerin hizmet grubunun beklentileri ve ortak aklın yansıması neticesi hayata geçtiğini vurgulayan Başkan Edebali, “Gençlerimizin beklentileri ve talepleri doğrultusunda hazırladığımız projelerimizle onların gelişimine katkı sağlıyoruz. Şehrimizi geleceğe, donanımlı, sağlıklı, milli ve manevi değerlerini özümsemiş gençlerimiz taşıyacak. Türkiye’nin en büyük spor kompleksi kısa süre içerisinde Yıldırımlı gençlere hizmet verecek. Yine Değirmenönü-Karapınar’da inşat çalışmalarına başladığımız Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi’nin yanı sıra Vatan Mahallemize bünyesinde çok amaçlı salonları, fuaye alanları, fitnes salonları, sanatsal ve kültürel atölyeleri, açık spor alanları ile konferans ve toplantı salonları barındıracak Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi’ni kazandıracağız” diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.