Hava Durumu

Yıldırımlı miniklerden ‘yeşil dünya, temiz çevre’ mesajı

Dünya Çevre Günü’nde YIL-MEK Okul Öncesi Eğitim Sınıfı öğrencileri ile bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, çevreyi ve doğal kaynakları korumanın insanlığın geleceği adına önemli olduğunu vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yıldırımlı miniklerden ‘yeşil dünya, temiz çevre’ mesajı
 Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra YIL-MEK Okul Öncesi Eğitim Sınıfı öğrencileri, öğretmenler ve veliler katıldı. Dünya Çevre Günü’nde minik öğrencilerle bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Edebali, “Çevre bilincinin sadece Dünya Çevre Günü’nde değil, her zaman aynı hassasiyetle sürdürülmesi gerektiğini yaptıkları çalışmalarla bizlere gösteren evlatlarımızı gönülden kutluyorum” dedi.

Topluma örnek çalışmalar
YIL-MEK’li miniklerin yaptıkları çalışmaların toplumda farkındalık oluşturması adına önemine dikkat çeken Başkan Edebali, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın çevreyi koruma konusunda gösterdiği hassasiyet herkese örnek olmalı. 60 sınıf, 112 şubede eğitim gören 3 bin 343 çocuğumuz bir dönem boyunca 220 bin mavi kapak, 11 bin 650 adet atık pil ve 500 kilogram atık yağ topladı. Bu duyarlılığı toplumun tüm kesimlerine yaymamız lazım. Toplumda ne kadar farkındalık oluşturabilirsek, geleceğimiz adına önemli bir adım daha atmış oluruz. Unutmayalım ki çevreyi korursak hayatımızı koruruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.