Hava Durumu

Yılmaz'dan Afrin gazisine ziyaret

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı’nda yaralanan Uzman Çavuş Mustafa Çakar’ı evinde ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2018 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yılmaz'dan Afrin gazisine ziyaret
 Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Özel Kalem Müdürü Halil İbrahim Atış, Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Turhan ve Belediye Meclis Üyesi Fehmi Arslan’ın da eşlik ettiği ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Suriye'nin Afrin bölgesinde 25 Ocak tarihinde, PKK/YPG'li teröristlerin düzenlediği ve 2 askerimizin şehit olduğu saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Mustafa Çakar, GATA’da gördüğü 13 günlük tedavisinin ardından geçen cuma günü Gemlik Hamidiye Mahallesi'nde baba ocağına getirildi.
Başkan Refik Yılmaz, "Vatanımızın ve milletimizin bekası için Afrin’de vatan ve bayrak aşkıyla vatan savunması yapan kahraman Mehmetçiklerimizle gurur duyuyoruz. Dualarımız ve desteğimiz onlarla birlikte. Allah yar ve yardımcıları olsun. Allah kahraman ordumuzu muzaffer etsin. Vatan toprakları uğruna şahadete mertebesine erişen bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize ise sağlık ve şifa diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaretinden dolayı Başkan Yılmaz’aberaberindekilere teşekkür eden Uzman Çavuş Mustafa Çakar, cephedeki anılarını anlatarak, vatan için canlarını daima seve seve feda edeceklerini söyledi. Refik Yılmaz, gaziye Türk bayrağı takdim etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.