Hava Durumu

Zeytin Dalı'na Bursa'da dualarla destek

"Zeytin Dalı" harekâtına bir destek de Memur-Sen Bursa Şubesi üyelerinden geldi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2018 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Zeytin Dalı'na Bursa'da dualarla destek
 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda toplanan Memur-Sen Bursa Şubesi üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de düzenlediği operasyona destek verdi. Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, "Afrin’de yaşananlar üzerinden ortaya çıkan iki fotoğraf var. İlki, küresel terörle mücadele konusunda bedenini taşın altına koyan Türkiye’dir. İkincisi ise, terör örgütlerinin sırtını sıvazlayan, silah ve mühimmat yardımlarıyla terör örgütleriyle stratejik ortaklık kuran, bu şekilde Türkiye’nin yoluna taş koymaya çalışan küresel şer şebekesidir’’ dedi.
DEAŞ, PKK/PYD ve FETÖ arasındaki hem gizli, hem de kirli ittifakın bütün çıplaklığıyla ortaya çıktığını belirten Numan Şeker, "Afrin’de yürütülen operasyona karşı cephe oluşturmak için ter ve dil dökenler de bizim nazarımızda bu kirli ittifakın, tapınak şövalyeleri hükmündedir. 15 Temmuz’da FETÖ aparatıyla yapılan işgal teşebbüsü sırasında, sınırımızın güneyinde PKK’lı teröristlerin tetikte bekletildiği herkesin malumudur’’ şeklinde konuştu.
Suriye’nin kuzeyinde DEAŞ ile PKK/PYD arasındaki dönüşümlü stratejinin de öyle olduğunu kaydeden Numan Şeker, "DEAŞ’la mücadele ediyor diyerek PYD’nin terör faaliyetlerinin DEAŞ’la üstünün örtüldüğünü de hepimiz biliyoruz. Daha da ötesi, DEAŞ’la mücadele hikâyesi abartılarak ile PYD’nin silah sermayesi artırılarak, örgütler arası dayanışmanın derinleştiğini de biliyoruz’’ diye konuştu.
Türkiye’nin Afrin’de gerçekleştirdiği operasyonu desteklerinin tam olduğunu ifade eden Şeker, "Zeytin Dalı'nı bütün benliğimizle destekliyoruz. Cephede vuruşan askerlerimize de ‘Allah yardımcınız olsun’ diyoruz. Milletin desteğini, ümmetin duasını alan devletimiz ve silahlı kuvvetlerimizin, şanlı ecdadın evlatları olmanın hakkını veren yiğitlerimizin terör örgütlerini yok edeceğine, emperyal akla diz çöktüreceğine de yürekten inanıyoruz’’ dedi.
ABD, FETÖ, DEAŞ ve PKK/PYD aleyhinde sloganlar atan grup, daha sonra edilen duaların ardından meydandan ayrıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.