Hava Durumu

Ahmet Bozdemir’den Gövde Gösterisi!

Perşembe akşamı Bademli’de bir restoranda düzenlenen iftar yemeğinde yaklaşık 1000 kişilik genel kurul ve taraftarlar ile bir araya gelen başkan adayı Ahmet Bozdemir, yemek sonrasında yaptığı konuşmada çok önemli açıklamalarda bulunurken transfer içinde 3 yabancı isim verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2018 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2018 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Ahmet Bozdemir’den Gövde Gösterisi!
Yaklaşan Bursaspor genel kurulu öncesinde adaylığını en erken açıklayan başkan adayı Ahmet Bozdemir düzenlediği iftar yemeğine katılan kalabalık nedeniylede moral buldu. Adeta gövde gösterine dönen iftar yemeği sonrasında konuşma yapan Bozdemir, transfer görüşmelerinden başkan Ali Ay’a ve diğer adaylara kadar önemli açıklamalarda bulundu.

Konuşma esnasında yapılan barkovizyon gösterisi ile vaat ettiği Bursaspor Koleji ve Spor Tesisi hakkında da bilgiler veren Bozdemir, bu tesisler 1 yıl içerisinde bitireceklerini açıkladı. Bozdemir sözlerine şöyle devam etti;

TAKIM KÜMEDE KALDI ADAYLAR ORTAYA ÇIKTI!

“Bizler 2 ay önce bu yola çıktığımızda takım düşme adayıydı ama yinede inandığımız doğru yoldan vazgeçmedik. Biliyorsunuz ki biz adaylığımız açıkladığımızda başkan dahil hiçbir aday bu cesareti gösteremedi ne zamanki takım Konyaspor maçını kazandı kümede kalmayı garantiledi. Birer birer ortaya çıkmaya başladılar, aslında en önemli şaşırdığım başkan Ali Ay çünkü adaylığını ancak 12 Mayıs’ta son saatlerde açıklayabildi! Neden başkanım neden?”

ALİ AY, EN AZ 10 KEZ BİRLEŞELİM DİYE ARADI!

“Son gelen bilgilere göre bazı başkan adayları birleşmek için görüşmelere başlamışlar, hiç önemli değil isterlerse hepsi birleşsinler biz yine buradayız. Kazansak da kaybetsek te Bursaspor’a destek olmaya devam edeceğiz çünkü biz kimlerle yola çıktığımız biliyoruz. Bu arada şunu da söylemeden geçemeyeceğimiz birleşmek isteyenlerden sayın başkan Ali Ay beni en az 10 defa birleşelim diye aradı ama ben kabul etmedim”

İKİ TESİSTEN YAKLAŞIK 40 MİLYON GELİR!

“Şu anda sizlere izlettiğimiz Bursaspor Koleji ve Bursaspor Tesisi’nin arazileri yönetim kurulumuzdaki arkadaşlara ait olan araziler üzerine yapılacaktır. Yani yer aramak gibi derdimiz yok buradan yönetimdeki arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu iki tesis göreve geldiğimizin hemen ertesinde temelleri atılacak ve 1 yıl içinde bitireceğiz. Ayrıca bu tesislerden yılda yaklaşık 40 milyon gibi Bursaspor’a gelir getirmeyi planlıyoruz.”

SONG, MBİA ve HERNANDEZ!

“Daha önce prensipte anlaştıkları futbolcular hakkında çeşitli söylentiler oldu, bu arada basın mensupları da beni sürekli sıkıştırıyor. Evet, üç isimle prensipte anlaştık ama hocamızın onayını almadan bu transferleri gerçekleştiremeyiz. Bu futbolcular Alex Song, daha önce Trabzonspor'da forma giyen Stephane Mbia ve Hull City forması giyen Abel Hernandez”

Konuşma sonrasında Ahmet Bozdemir alkışlar arasında sözlerini tamamladı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.