Hava Durumu

Ali Ay: “Bazı kulüp başkanlarının beyanatlarına takılmayalım, provokasyon olabilir”

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Bursaspor’un şampiyonluğunun incelenmesi gerektiği yönündeki açıklamalarına ilişkin, “Bazı kulüp başkanlarının yapmış olduğu beyanatlarına takılmayalım. Bursaspor'un ne olduğunu herkes biliyor. Bu provokasyon da olabilir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Ali Ay: “Bazı kulüp başkanlarının beyanatlarına takılmayalım, provokasyon olabilir”
 Bursaspor Başkanı Ali Ay, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve yardımcıları, Bursa Kapalı Çarşı Esnafı Derneği üyelerinin Emir Han’da düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

“Bu provokasyon da olabilir”
Dernek üyelerinden uzun süredir davet aldıklarını ifade eden Bursaspor Başkanı Ali Ay, “Nasip bugüneymiş, bizi çok güzel ağırlıyorlar. Pazar günü bizim için çok önemli bir gün. Demokrasi şehitlerini anmak için bir şölen düzenliyoruz. Arkasından da Başakşehir maçımız var. Bazı kulüp başkanlarının evvelsi gün akşam yapmış olduğu beyanatlarına takılmayalım. Bursaspor'un ne olduğunu herkes biliyor. Bu provokasyon da olabilir. Sizden şunu rica ediyorum; Pazar günü gelin, şöleni kutlayalım, takımımızı destekleyelim ama özellikle rica ediyorum lütfen küfür olmasın. Bazı kişiler bunun yapılmasını istiyorlar. Kulübümüzün ceza almasını istiyorlar" ifadelerini kullandı. 

Hamzaoğlu: “Bursaspor'un başarısı Bursa'nın başarısıdır”
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ise "Çarşı, hem Bursaspor'un hem de Bursa'nın ticaret merkezi ve kalbi. Burada olmaktan çok mutluyuz. Başkanıma da söyledim, biraz geç kaldık. İnşallah bundan sonra takımımızla da buralara gelip, hep beraber burayı solumamız gerektiğini düşünüyorum. Bu bütünlüğü sağladıkları için de bizi davet eden herkese çok teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikleri de çoğaltmamız gerekiyor. Bursaspor'un başarısı Bursa'nın başarısıdır. Bursa'nın başarısı için de bütün dinamiklerin bir araya gelmesi gerekiyor. Bugün de bu birlikteliğin ilk adımı diyebiliriz. Güzel bir gün geçireceğiz. Güzel mesajlar vereceğiz. Bütün Bursalılarla berabermişiz gibi birlikteliği sağlayacağız" şeklinde konuştu.

“Sadece futbol şöleninin yaşanmasını istiyoruz”
"Bu haftaki maç önemli ama daha önemli olan demokrasi şehitlerimizi anacağız" diyen Hamzaoğlu, “Onlara hak ettikleri saygıyı bir nebze olsun yakınlarına yaşatabilme adına sahada olacağız. Allah mekanlarını cennet etsin. Onları saygıyla anacağız ve futbol şöleni yaşayacağız. Futbol şöleni diyorum. İnşallah güzel, keyifli bir maç oynayacağız Başakşehir ile. Tribünlerde de sadece ve sadece futbol şöleninin yaşanmasını istiyoruz. Taraftarlarımızın bugüne kadar olduğu gibi yine sadece bizi desteklemelerini istiyoruz. Onları yanımızda görmek bize güç katıyor, gücümüzü daha da arttırıyor. Oyuncularımızın performansını arttırıyor. Biz bütünleştiğimiz zaman sahada güzel şeyler sunacağımıza inanıyoruz. İyi bir takımımız var. Sadece futbolu yaşayalım ve futbol dışına çıkmayalım. Kesinlikle sahada küfür olmasın. Bursaspor centilmenliğe örnek olsun. İnşallah güzel, centilmenlik içinde geçen keyifli maçların oynandığı bir sezon geçiririz" diye konuştu.
"Adanaspor maçındaki ilk 11'den değişiklik olacak mı?" sorusuna ise Hamzaoğlu, "Olabilir ama henüz bir şey söylemeyeyim" dedi.

“Deniz ve Emre’nin Fenerbahçe maçına yetişmesi zor”
Sakatlığı bulunan oyuncuların son durumuna ilişkin de bilgiler veren deneyimli teknik adam, "Sivok, Deniz, Emre ve Furkan bu hafta da bizimle beraber olmayacak. Deniz 2-3 hafta içinde aramızda olacak. Emre'nin 1-2 hafta daha uzayabilir ama gelişimi iyi. Takibini yapıyor doktorlarımız. Sivok da aynı şekilde önümüzdeki hafta tedavisine devam edecek. O da 1-2 hafta içinde aramızda olur diye düşünüyorum. Aynı şekilde Furkan da 1-2 hafta içinde bizimle beraber olacak" diye konuştu. 
Tecrübeli teknik adam, Deniz Yılmaz ve Emre Taşdemir'in ligin 3. haftasında oynanacak Fenerbahçe maçına yetişmelerinin zor olduğunu da sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.