Hava Durumu

ALİ AY “İNANSAM ADAYLIKTAN ÇEKİLİRİM!”

Bursaspor Başkanı ve başkan adayı Ali Ay, Bursasporlu Taraftarlar Derneği ve Cumhuriyet Caddesi Sanayici İş Adamları Derneği’nin birlikte düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Yemek sonrasında yaptığı kısa açıklamada diğer başkan adaylarını hayali projeler ile yarışa katıldıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 01:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 01:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
ALİ AY “İNANSAM ADAYLIKTAN ÇEKİLİRİM!”
 Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Çakman ve Cumhuriyet Caddesi Sanayici İşadamları Derneği (CUMSİAD) Başkanı Ali Sait Adiloğlu tarafından çarşı içinde düzenlenen iftar yemeğine katılan başkan Ali Ay yaklaşan genel kurul öncesinde diğer adaylara gönderme yaptı. Başkan Ay yaptığı kısa konuşmada; 

“Bütün talihsiz durumlara rağmen 2,5 yıl içinde büyük tecrübe edindik, parayla satın alınamayacak tek şey tecrübedir. Biz hatalarımızdan ders aldık ve önümüzdeki sürece daha iyi hazırlanıyoruz göreceksiniz her şey daha güzel olacak” dedi.

İNANSAM ADAYLIKTAN ÇEKİLİRİM!

Yemeğe katılan dernek üyeleri ve çarşı esnafının sorularını da yanıtlayan başkan Ay, bir soru üzerine; “Ortaya çıkan diğer başkan adaylarının hepsinin projeleri hayalden ibaret, bir aday arkadaşımız çıkmış yurt dışından bir fon’dan 50 milyon Euro getireceğini söylüyor. Bu mümkün değil eğer böyle bir şeyin gerçek olacağına inansam ben bugün adaylıktan çekilirim. Bende böyle bir Bursasporluyum gerçekten adaylıktan çekilirim” dedi.

Başkan Ay’ın bu iddialı söz ile diğer başkan adayı Lemi Keskin’e gönderme yapmış oldu. Başkan Ali Ay ve yeni yönetim kurulu üyeleri Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Çakman’a ve CUMSİAD Başkanı Ali Sait Adiloğlu’na nazik davetleri için teşekkür etti.       

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.