Hava Durumu

Ali Ay:‘Hakkettiğimiz yerde değiliz’

'Aslında futbolculara tek tek bakıldığında ilk üçte olmamız gerekiyor' diyen Başkan Ay, 'Bursaspor'un lig sıralamasında burada olmaması lazım. Her ne olursa olsun şampiyonluğa oynamamız gerekiyor' şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Ali Ay:‘Hakkettiğimiz yerde değiliz’

Bursaspor Başkanı Ali Ay, dün Özlüce Tesislerinde UEDAŞ ile yapılan protokol sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  Kadro içerisindeki hiçbir oyuncu için resmi teklif almadıklarını yenileyen Ali Ay, 'Bize herhangi bir isim için transfer teklifi gelmedi. Emre Taşdemir için de bu geçerli. Takımdan ayrılma talebini ileten oyuncularımız da olmadı. Ancak takımdan gideceği belli olan isimleri basın biliyor. Bunu oyuncular da biliyor. Herkes bizim küçülmeye gideceğimizi düşünüyor. Ancak biz planlı bir şekilde büyüyeceğiz' diye konuştu. 

ALTYAPININ ÖNEMİ

Bursaspor'un bu Jetbahis sezon ligde sergilediği performans hakkındaki görüşlerini de açıklayan Başkan Ay, şunları söyledi: 'Bursaspor'un lig sıralamasında burada olmaması lazım. Kümede kaldık diye bir telaffuzun da olmaması gerekiyor. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Aslında futbolculara tek tek bakıldığında ilk üçte olmamız gerekiyor ama şimdi 11. sıradayız. Her ne olursa olsun şampiyonluğa oynamamız gerekiyor. Camianın birleşmesi ile o dönemde bu başarılmıştı. Gelecek dönem bunu başarmak istiyoruz. Altyapı olmadan başarı olmaz bunu özellikle vurguluyorum’ dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.