Hava Durumu

ALİ BAŞKAN İDDİALARIN ALTINDA KALDI!

Hakkında haber yaptığı gerekçesiyle Adnan Alp ve Osman Çetin’e tesislere girme yasağı getiren Ali Ay, yaptığı toplantıda Hasan Parlakay ve Hüseyin Gedik hakkında tek kelime açıklama yapamadı. Kamuoyunun net cevaplar beklediği konularda sadece “yalan ve iftira” dedi!

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2018 19:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2018 21:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
ALİ BAŞKAN İDDİALARIN ALTINDA KALDI!

Gazetemizde çıkan haberler sonrasında arkadaşımız Adnan Alp ve Osman Çetin’i İbrahim Yazıcı tesislerine almayan Başkan Ali Ay’ın kendini yasaların üstünde görerek hem yargıçlık hem de hakimlik yapması camiada büyük tepkilere neden oldu. İstediklerinin dışında haber ve yazı yazan gazetecilere tesislerin kapılarının kapatılmasına Bursa Gazeteciler Cemiyeti ve TSYD Bursa Şubesi düzenledikleri ortak açıklamayla tepki gösterdiler. Ayrıca dün itibarıyla özellikle sosyal medyadan kendisine yapılan tepki ve hakaretler had safhaya ulaştı.


“CANIM ABİM ALİ AY BAŞKAN SEÇİLDİ!”

Düzenlediği basın toplantısında gazetemizde çıkan “Paul Le Guen transferi” esnasında yaşanan 300 bin Euro’luk senedin menajerler tarafından icra yoluyla tahsil edilmesine canlı yayında cevap dahi veremeyen Başkan Ali Ay, yaşanan olayların ardındaki sır perdesinin kalkmasına da müsaade etmedi. Oysa yapılan haberde neden senet verildiği değil Fransız’a verilen senedin nasıl menajer Metin Korkmaz şirketinden çıktığı sorulmuştu.

Tüm spor kamuoyunda menajerlik firması ile kirli işlerden bahsedilirken sizin Fransız’a verdiğiniz senedin Metin Korkmaz’dan çıkması bu kadar masum bir olay mıdır? Üstelik menajerler Özkan Doğan ve Metin Korkmaz isimleri sizlere bugüne kadar yaptığınız 33 transferde canınızı çok yakmış iken! Ama bundan rahatsız olmadığınızı, menajer Özkan Doğan’ın başkan seçildiğiniz günün gecesinde “Canım abim Ali Ay yeniden başkan seçildi!” şeklinde kutlamasından anlaşılıyor!


RAMAZAN’DA NASIL GENEL KURUL YAPTIN!

Yine basın toplantısında daha önce yaptığı “Bayramdan sonra müjde var!” şeklinde açıklamasını hatırlamadığını söyleyen Başkan Ali Ay’ı ekranları başında canlı olarak izleyen camia arasında hayretler içerisinde karşılanırken aynı zamanda sosyal medyada alay konusu oldu. Tek mazereti yoğun çalışma ve oruçlu olmasını gösteren başkan benzer durumu Adnan Alp’e de yapmıştı!

Hakkında yapılan eleştirilere cevap hakkını kullanması için 31 Mayıs’ta başkan Ali Ay’ı arayan Adnan Alp, kendisinden 1 Haziran saat 11:00 için röportaj randevusu almıştı. Randevu saatinde foto muhabirimiz Osman Çetin ile birlikte kulübe giden Alp, başkan Ali Ay’ın Ankara’ya bir toplantıya gittiğini öğrenir. Önce telefonları açmayan başkan daha sonra dönüş yaptığında açıklaması, “Adnan ben sana gece 11 e randevu verdim kardeşim, ben ramazanda ne dediğimi bilmiyorum kardeşim!” demesi üzerine yaşına ve ibadetine olan saygımızdan bu konuyu hiç gündeme taşımamıştık.

Başkanın Ramazan ayını ve orucu mazeret ederek yaptığı bu kadar gafa rağmen nasıl bir cesaret ile Genel Kurul ve seçimler gibi çok daha önemli bir olayı Ramazan ayının içinde yapması kendisi ile çok büyük çelişkiler taşıyor. Ramazanda nasıl Genel Kurul yaptınız o zaman Sayın Başkan, bu konuda inandırıcılığınız hiç kalmamış durumda.


ALP’İ DEĞİL BURSASPOR’U MEŞHUR EDİN!

Önceki günkü açıklamasında arkadaşımız Adnan Alp’i kastederek “arkadaşı meşhur etmeyeceğim!” diyerek konuşmaktan kaçınmasının ardında muhasebecisi Hasan Parlakay’ı koruma içgüdüsü olarak yorumlandı. Çıkan haberler sonrasında sadece menajer Hüseyin Gedik’i görevden alan başkan Ay’ın bu çıkışının öncesinde de Hasan Parlakay’ı fabrikaya mahkum ederek kulübe gelmesini engellemesi ortalığın biraz yatışmasını sağlamak olduğu iddia ediliyor.

Sayın başkan, Adnan Alp bir şehir efsanesi değildir sadece mesleği adına Bursaspor camiasında kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla işini yapmaya çalışan bir gazetecidir. Sizin birinci önceliğiniz Bursaspor’u meşhur etmeniz gerekiyor çünkü şampiyonluk apoleti takmış bir Bursaspor sizlerin elinde adeta tüm ülkeye rezil olmuş durumda. Sorduğumuz soruların bir gün mutlaka cevabını alacağız! Unutmayın ki gerçeklerin bir gün ortaya çıkması gibi bir huyu vardır.    

 

HABER : ADNAN ALP   
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.