Hava Durumu

ALKIŞLAR LEGEND TEKSAS GRUBUNA

Benim Şehrim Benim Takımım sloganıyla yola çıkan tribünlerin Teksas Legend grubu Orhaneli Karıncalı Köyü Ortaokulunun içini baştan aşağı yeşil beyaza boyadı. Bursaspor yönetiminin duyarsız kaldığı bu sosyal proje Karıncalı köyünde büyük sevinç yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2018 03:37
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2018 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
ALKIŞLAR LEGEND TEKSAS GRUBUNA

Bursaspor tribünlerinin Legend grubu yaptığı örnek etkinlikler ile takdir topluyor, grup son olarak Orhaneli’ne bağlı Karıncalı mahallesi Ortaokulunu gönüllü anlayışıyla baştan aşağı boya ve temizliğini yaparak yeni öğretim yılı öncesi öğrencileri ve okul idaresini çok mutlu etti.


Benim Şehrim Benim Takımım sloganıyla yola çıkan Legend Teksas grubu, orda bir köy var uzakta gitmezsek olmaz diyerek arma aidiyetini aşılamak amacıyla grup üyeleri Karıncalı Köyü Ortaokulunu baştan aşağı yeşil beyaza boyadılar.  


Legend grup lideri Uğur Küçükkaya, Öğretmen Yılmaz Niğdelioğlu önerisiyle Karıncalı Köyü Ortaokulunun boya ve yenileme işlerine ihtiyacı olduğu haberini aldıkları gibi işe koyulduklarını ifade etti. Ayrıca Küçükkaya, “Yeni nesil Bursasporlu yetiştirebilmek için ağaç yaş iken eğilir düşüncesiyle arma ve renk sevdasını temelden yani ilk ve ortaokuldan geçtiği bir gerçek. Bu sebeple Yılmaz Niğdelioğlu hocamızın önerisiyle Karıncalı köyü ortaokulunu pilot okul olarak seçtik. Şurası bir gerçek ki bizler Legeng Teksas tribün grubu olarak böyle bir çalışmanın maliyetini kaldırırken bu konuda BTSO yönetiminden manevi ve Yıldırım Belediyesinden de lojistik destek aldık”


  
TEŞEKKÜRLER BTSO, HAŞİM KILIÇ ve EDEBALİ

“Bu konuda BTSO yönetimine özellikle açılışta bizleri yalnız bırakmayan yönetici Haşim Kılıç’a ve bu çalışma için bize her gün otobüs desteğinde bulunan Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali’ye en içten duygularımızla teşekkür ediyoruz. Bu proje kapsamında kendi özel ve iş yaşamlarından fedakârlık eden tüm grup arkadaşlarıma da ayrı ayrı teşekkür edip emeklerini helal etmelerini istiyorum”

 
BURSASPOR YÖNETİMİ BİZİ YALNIZ BIRAKTI!

“Bu mutlu ve kutsal projemizde çok güzel anılar biriktirirken akıttığımız terlerin karşılığında çocuklarımıza kazandırdığımız aidiyet duyguları bizler için çok değerlidir lakin bu süreçte bir konuda çok ama çok büyük bir üzüntümüz oldu. Bizler bunca emek ve fedakârlık ettiğimiz bu sosyal projemizde hiçbir katkıları olmadığı halde Bursaspor yönetimini ortak etmek istedik, bu sebeple başkan veya yöneticilerle birlikte birkaç futbolcumuzun teslim törenine katılmalarını istedik. Ama maalesef son dakikada bizlere gol atarak bu davetimize icabet etmediler, kendilerine hiç yakıştıramadık” dedi.

Bursa’ya 50 km mesafede Orhaneli’ne bağlı Karıncalı köyü ortaokulu artık bir başka güzel, okul içi tamamen Bursaspor’un sembolü yeşil beyaz renge bürünürken, koridorlardaki Bursaspor logoları ve timsah figürü ile değer kazandı. Yeni öğretim yılı öncesinde teslimi yapılan okulda artık yöre öğrencilerinin Bursaspor renkleriyle daha renkli bir eğitim alacakları düşünülüyor.

 

Haber Adnan ALP 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.