Hava Durumu

Arena'da Timsah şov!

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Bursaspor evinde ağırladığı Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Arena'da Timsah şov!
 Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Bursaspor evinde Kasımpaşa'yı konuk etti.

 

Karşılaşma Bursaspor’un 4-1 üstlüğü ile sona erdi.


Bursaspor’un golleri 10’, 41’ Deniz Yılmaz, 31’ Sercan Yıldırım ve 80’ Popov(KK)


Kasımpaşa’nın tek golü ise 83’ Castro’dan geldi.


Bu sonuçla Bursaspor haftayı 3 puanla kapatarak 35 puana yükselirken, Kasımpaşa 37 puanda kaldı.

 

MAÇTAN DAKİKALAR 

 

1' Hakem Kutluhan Bilgiç'in düdüğüyle karşılaşma başladı.

 

2' Maçın ilk atağı Bursaspor'dan geldi. Hızlı gelişen atakda ceza sahası dışı sağ çaprazında Sercan Yıldırım'ın pasıyla topla buluşan Ricardo Faty, sağ ayağıyla yerden bir şutunu çekti ancak top farklı bir şekilde auta çıktı.

 

4' Sol kanattan kazanılan serbest vuruş için topun başına Pablo Batalla geçti, ön direğe doğru gönderdiği ortasını savunma kafayla uzaklaştırmayı başardı.

 

10' GOLGOLGOLLL...Bursaspor, Deniz Yılmaz'ın golüyle 1-0 öne geçti. Orta sahanın biraz ilerisinde sağ kanatta topla buluşan Pablo Batalla derinlemesine pasıyla topu ceza sahası içerisindeki Deniz Yılmaz'a gönderdi. Deniz, penaltı noktasının hemen sağında topun kontrolünü sağladıktan sonra yerden düzgün bir şutla topu ağlara gönderdi.

 

14' Ceza yayının hemen sağında Şamil Cinaz, rakibi Bengali Koita'ya yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı.

 

20' Emre Taşdemir'in pasıyla topla buluşan Pablo Batalla ceza sahası dışı sol çaprazından sert bir şut çekti ancak top ters taraftan taca çıktı.

 

22' Sercan Yıldırım'ın pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Emre Taşdemir sol ayağının dışıyla kaleye şansını deniyor ancak zayıf giden bu şutu kaleci Andreas Isaksson kurtarmayı başardı.

 

31' GOLGOLGOLL...Sercan Yıldırım'ın golüyle Bursaspor 2-0 öne geçti. Aziz'in pasında topla buluşan Deniz istediği gibi vuramadı top Sercan'ın önünde kaldı onun vuruşunda top ağlarla buluştu.

 

34' Bakaye Traore'nin kafayla arka direğe sektirdiği topa Sivok gelişine vurdu top üstten auta gitti.

 

40' Aziz'in sol kanattan yaptığı ortada arka direkte Sercan kafayı vurdu top az farkla auta gitti.

 

42' GOLGOLGOLLL...Bursaspor, Deniz Yılmaz ile maçta durumu 3-0'a getirdi. Ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Sercan Yıldırım, ara pasıyla topu Deniz Yılmaz'a attı. Deniz, ceza sahası içi sağ çaprazından sağ ayağıyla çok sert bir şut çekiyor ve takımının 3. golünü atmayı başardı.


45' Sağ köşe gönderine yakın bir noktadan Sercan Yıldırım ortasını ceza yayının içine doğru gönderdi. Deniz Yılmaz topun gelişine sağ ayağıyla şutunu çekiyor ancak top doğrudan auta çıktı.


İKİNCİ YARI


46' İkinci yarıya Bursaspor başladı.


47' Kasımpaşa ikinci yarıya 2 oyuncu değişikliği yaparak başladı. Abdullah Durak ve Vasil Bozhikov oyundan alınırken, Andre Castro ile Veysel Sarı oyuna dahil oldu.


51' Bursaspor'da, Faty rakibine yaptığı müdahele sonucunda sarı kart gördü.


54' Gelişen Kasımpaşa atağında, ceza sahası dışı kaleyi tam cepheden gören bir noktadan Scarione yerden bir şut çekti, kaleci Harun Tekin bu şutu rahat bir şekilde kurtarmayı başardı.


57' Gelişen Bursaspor atağında sağ kanattan Tomas Sivok penaltı noktası üzerine doğru ortasını gönderd. Bu noktada Ricardo Faty kafa vuruşunu yaptı, ancak top az farkla kalenin üstünden auta çıktı.


59' Ricardo Faty'nin pasıyla topla buluşan Pablo Batalla ceza yayının hemen önünden kaleye şutunu çekti ancak top kalenin hemen yanından auta çıktı.


65' Gelişen Kasımpaşa atağında, sağ kanattan Andre Castro ortasını penaltı noktasının hemen sağındaki Oscar Scarione'ye attı. Scarione, topun kontrolünü sağladıktan sonra şutunu çekti, top Bursaspor savunmasından geri döndü. 


68' Sağ taraftan Pablo Batalla köşe vuruşunu kullanmak için topun başına geçti. Batalla'nın, arka direğe doğru gönderdiği ortasında Şamil Cinaz şutunu çekti ancak top kaleci Andreas Isaksson'dan geri geldi. Dönen topu iyi takip eden Şamil Çinaz tekrar şutunu çekti ancak bu sefer top savunmadan geri geldi.


74' Kasımpaşalı Adem Büyük, Aziz Behich'e faul yaptı. Bu pozisyonun hemen ardından Veysel Sarı hakem Kutluhan Bilgiç'e yaptığı itirazdan dolayı sarı kart ile cezalandırdı.


75' Sağ kanatta Kasımpaşalı Olivier Veigneau, Bursasporlu Hajime Hosogai'ya yaptığı faul sonrasında sarı kartı gören isim oldu.


76' Bursaspor ilk oyuncu değişiklik hakkını kullanıyor. Tomas Necid, Deniz Yılmaz'ın yerine oyuna dahil oluyor.


80' GOOLL!! Bursaspor, Strahil Popov'un kendi kalesine attığı gol ile maçta durumu 4-0'a getirdi. Strahil Popov, pasını kalecisi Andreas Isaksson'a göndermek istiyor ancak kale önünde Isaksson'un ayağı kayıyor ve top ağlarla buluştu.


81' Bursaspor cephesinde oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Bekir Yılmaz, Bakaye Traore'nin yerine oyuna dahil oluyor.


84' GOL... Kasımpaşa Andre Castro'nun attığı gol ile durumu 4-1 yaptı. Castro ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top kaleci Harun'un elinden kaçınca ağlarla buluştu.


84' Kasımpaşa'da oyuncu değişikliği... Adem Büyük oyundan alındı, Tunay Torun oyuna dahil oldu.


86' Bursaspor'da oyuncu değişikliği... Çıkan oyuncu Emre Taşdemir, giren oyuncu Cristobal Jorquera.


88' Sağ kanattan Sercan Yıldırım'ın ortasına iyi yükselen Pablo Batalla arka direkte kafa vuruşunu yapıyor ancak top çok az farkla auta çıkıyor.


Maç sona erdi

 

 

Maç Metre

 


Stat: Büyükşehir Belediye Stadı

 

Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Baki Tuncay Akkın, İbrahim Bozbey, Cevdet Kömürcüoğlu, Caner Ak, M.Fatih Gökçe

 

Bursaspor: Harun Tekin, Hajime Hosogai, Şamil Çınaz, Tomas Sivok, Aziz Behich, Ricardo Faty, Bakaye Traore, Pablo Batalla, Sercan Yıldırım, Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir

Yedekler: Mert Günok, Dany Nounkeu, Cristobal Jorquera, Bekir Yılmaz, Tomas Necid, Balazs Dzsudzsak, Tom De Sutter

Teknik Direktör: Hamza Hamzaoğlu

 

Kasımpaşa: Andreas Isaksson, Venkov Popov, Cristian Tarouco, Vasil Bozhikov, Olivier Veigneau, Abdullah Durak, Hakan Arslan, Oscar Scarione, Adem Büyük, Yonathan Del Valle, Bangaly Fode Koita

Yedekler: Ramazan Köse, Veysel Sarı, Hamit Yıldırım, Andre De Castro, Ferhat Kiraz, Tunay Torun, Malki

Teknik Direktör: Rıza Çalımbay


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.