Hava Durumu

ATABERK DADAKDENİZ ve MADEN İŞÇİSİ!

ATABERK DADAKDENİZ ve MADEN İŞÇİSİ!

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2019 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2019 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
ATABERK DADAKDENİZ ve MADEN İŞÇİSİ!
 
F. Karagümrük karşısında alınan 3-1 lik yenilgi sonrasında özellikle üçüncü goldeki hatası nedeniyle camiadan özür dileyen genç eldiven Ataberk Dadakdeniz’i bu davranışı büyük takdir topladı. Alınan mağlubiyete rağmen takım olarak gösterilen mücadeleye camianın büyük bir kısmında tüm futbolculara ve Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’a güven olarak geri döndü.

Mağlubiyetin ardından genç kaleci Ataberk Dadakdeniz’in yediği hatalı gollerden sonra sosyal medya aracılığı ile camiadan özür dilemesi, akıllara Soma maden faciasından yaralı olarak kurtarılan maden gazisinin sedyenin kirlenmesi için çizmelerini çıkarmak istemesindeki duygulara benzedi.

FACİDAN SORUMLULUK HİSSETTİLER!

2014 yılında yaşanan işletmecilerin ihmalleri neticesinde 301 maden emekçisinin yaşamını yitirdiği ve ülkenin en çok can kaybı yaşanan maden kazası olarak bilinen Soma Maden göçüğünün ardından sağ olarak kurtarılan bir işçinin sedyeye bindirildiğinde çizmelerimi çıkarayım mı diye sorması yürekleri dağlamıştı.

Ülke gündemine oturan yaralı maden işçisi ile Bursaspor gündemine oturan genç kaleci Ataber Dadakdeniz’in kaderleri aslında birbirine benziyor. Her ikisinin de olayda gerçek başka müsebbipler olmasına rağmen, ellerinde olmayan nedenlerden dolayı yaşanan faciadan kendilerini sorumlu tutmaları olaya başka bir boyut kattı.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.