Hava Durumu

BAKIN, BAKIN BEN BAŞKAN OLDUM!

Göreve geldiği yaklaşık 2 aylık süre içinde taraftarın istediği icraatları bir türlü yapamadığı gibi genel her konuda sessiz kalan Mesut Mestan sürekli olarak eleştirilirken bu kez de çelenk eleştirisine maruz kaldı. Bursaspor başkanlığı için senelerdir yanıp tutuştuğu bilinen ve girdiği rakipli olan olan 5 seçimi de kaybeden Mestan bilindiği gibi Haziran 2019 kongresine rakipsiz olarak girdiği seçimden nihayet Bursaspor Başkanı olarak çıkmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2019 18:21
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2019 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BAKIN, BAKIN BEN BAŞKAN OLDUM!
 

Camia içinde “bir gün olsun Bursaspor Başkanı olayım bana yeter” dediği iddia edilen Mesut Mestan’ın bu egosu gerçeğe mi dündü. Yönetime geldikten sonra özellikle taraftarın istediği icraatları gerçekleştiremeyen Mestan, görsel olarak yaptığı icraatlardan dolayı eleştiri almaya devam ediyor.


ÇİLEKÇİ BAŞKANDAN ÇELENKÇİ BAŞKANA!

Ali Ay’ın döneminde adının çilekçi başkana çıkmasının ardından Bursaspor’un klasik tören çelengine ilk defa kendi adını yazdırarak başkanlık konusuna görsel şovunu ekleyen Mesut Mestan’a sosyal medyadan bu konuda ciddi bir tepki geldi.

Ali Ay için söylenen Çilekçi Başkan deyiminden sonra Mesut Mestan içinde adı Çelenkçi Başkan denmesi transfer ve tahta krizlerinin olduğu bir dönemde başkanlık egosunun ön plana çıkması olarak değerlendirildi.   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.