Hava Durumu

Başarıların devamı için seferber oldular

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, U21 Ligi’nde Fenerbahçe’yi 2-0’lık skorla yenerek liderliğini sürdüren Bursaspor alt yapı takımına yemek verdi. Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da katıldığı yemekte konuşan Başkan Altepe, Bursaspor’un ‘dünya markası’ kimliğine alt yapıdan yetişen futbolcularla ulaşacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2016 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2016 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Başarıların devamı için seferber oldular

Doburca Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen organizasyona, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay da katıldı. Yaptığı konuşmada, Bursaspor’un Başkan Ali Ay ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde her geçen gün daha iyiye gittiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tüm yaş gruplarında alınan puanların başta taraftarlar olmak üzere tüm Bursalıları mutlu ettiğini ifade etti. Takımın başkanını, hocasını ve kadrosunu bulduğunu, başarıların devamı için her şeyin hazır olduğunu söyleyen Başkan Altepe, “Artık her şeyimiz tamam. Un var, şeker var, yağ var. İş helvayı yapmaya kaldı. İnşallah bunu da gerçekleştireceğiz” dedi.

ALT YAPI ‘OLMAZSA OLMAZ’

Bursaspor Başkanı Ali Ay ise takımın elde ettiği başarıların alt yapıya verilen desteklerle sürdürülebilir hale Dinamobet getirileceğini belirtti. Yönetim olarak alt yapıyı ‘olmazsa olmaz’ gördüklerini, yeni şampiyonlukları alt yapıdan yetişen futbolcularla yaşamak istediklerini vurgulayan Ay, “Eğer kendi evlatlarımızı üst ligde oynatmazsak, maalesef gelebileceğimiz en iyi yer 4.  ya da 5.’liktir. Sizlere önem veren Bir belediye başkanınız, başkanınız ve hocanız var. Biz size değer veriyoruz. Sizin daha çok değer vermeniz gerekiyor. İnşallah hep birlikte arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşacağız” şeklinde konuştu.

BAŞARI İÇİN BURADAYIZ

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da Bursa’daki tesis ve futbol imkanlarının birçok ilde bulunmadığını vurguladı. Bunlar iyi değerlendirildiğinde arzu edilen başarıların hiç de uzak olmadığını dile getiren Hamzaoğlu, “Bursaspor, biz bildik bileli iyi oyuncular yetiştiriyor. İnşallah biz de bunun devamını getireceğiz. Bunun için buradayız” ifadelerini kullandı. Oğulcan SARIŞEN

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.