Hava Durumu

BAŞKA SORU SORMASINDAN MI KORKTUNUZ SAYIN AY!

Le Guen’e verdiğiniz 300 bin Euro’luk Senedin Menajerlere gideceğini biliyor muydunuz?

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 20:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 20:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BAŞKA SORU SORMASINDAN MI KORKTUNUZ SAYIN AY!

Ø Bursaspor Kulübünde Ali Ay’ın hazmedemediği haberleri yaptığımız gerekçesiyle tesisleri Gazete Bursa’yı almama uygulaması dünde devam etti. Divan Kurulu Başkan İdris Sevinç’in tesislerde yaptığı basın toplantısında Adnan Alp ve Osman Çetin’e yine yasak vardı!

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde çıkan Adnan Alp imzalı, Paul Le Guen Transferi esnasında Fransız’a verilen 300 bin Euro’luk senedin Ali Ay’a “canım abim!” şeklinde hitap eden menajerler tarafından icra yoluyla tahsil edilmesinin belgelerini yayınladığı gerekçesiyle tesislere girişinin yasaklaması sürüyor. Başkan Ay, önceki gün yaptığı basın toplantısında yine Adnan Alp ve Osman Çetin’i tesislere sokmayarak basın toplantısına katılmalarını engellemişti.

Bursaspor Divan Kurulu başkanı İdris Sevinç, 26 Haziran’da yapılacak Divan Kurulu seçimli toplantısına adaylığını açıklayacağı ve İbrahim Yazıcı tesislerinde düzenlediği basın toplantısına giden arkadaşımız Adnan Alp yine tesislerin kapısında geri çevrildi. Toplantının sahibi Divan Kurulu başkanı İdris Sevinç’i telefonla arayarak durumu anlatan arkadaşımıza bu karar karşısında çaresiz kaldığını ifade ederek; “Kulüp müdürü Erhan Başoğlu ile görüştüm ama yönetim kurulunun böyle bir kararı olduğunu benimde hiç beğenmediğim bu durum karşısında yapacak bir şeyim yok!” dedi.

Kulüp Müdürü Erhan Başoğlu’nu arayan arkadaşımız Adnan Alp durumu sorduğunda ise, Başoğlu “Başkanın bize verdiği talimat bu ve bu konuyla ilgili olarak kulüp basın sözcüsü Suat Paçacı seni arayacak ve istediğin şekilde bir yasak yazısı gönderecektir!” dedi.

Fakat haber hazırlandığı ana kadar Suat Paçacı’dan da her hangi bir bildirim olmadı.

Haberimizde sunduğumuz belgelerin elimize nasıl geçtiği konusunda çok sinirlendiği iddia edilen Ali Ay’ın aslında senetlerin tamamının 700 bin Euro olduğunu ama hepsine ulaşamadığımızdan memnun olduğu gelen bilgiler arasında.

ALİ AY SENEDİN MENAJERLER İÇİN OLDUĞUNU BİLİYORMUYDU!

Skandal haberimizin ardından oluşan kamuoyu ve telefonla arayan taraftarların; Başkan Ali Ay’ın Fransız teknik adama verdiği senedin Aralık 2017 ayında menajerler tarafından icra ile tahsil edilmesi karşısında hiçbir tepki göstermeden Paul Le Guen ile sonrasında 4-5 ay daha Fransız Hocayla mutlu olarak çalışmasının aslında senedi verdiği tarihte konuyu bildiğini gösterdiğini ifade ediyorlar.

PARLAKAY’I KORUMAK İÇİN GEDİK’İ KURBAN ETTİ!

Ayrıca Ali Ay’ın bu haber öncesine kadar çok güvendiği Hüseyin Gedik ve Hasan Parlakay’a karşı haber sonrasında tavrının değiştiğini fark ettiklerini ifade eden taraftarlar. Hüseyin Gedik’in haber sonrasında Hasan Parlakay’ı korumak adına kurban ederek görevden aldığını ve Hasan Parlakay’ı da bir süre yüzünün eskimesi için kendi fabrikasındaki görevine gönderdiği iddia edildi.

 GAZETECİNİN BAŞKA SORU SORMASINDANMI KORKTUNUZ?  

Tüm bu gelişmeler sonucunda önceki gün yaptığı basın toplantısında iddiaları yanıtlayamayan Başkan Ay, sessizliğini halen koruyor. Oysa kendisinden istenen özetle tek soru var; “Neden Fransız’a verdiğiniz senet, menajerler tarafından tahsil edilirken hiç huylanmadınız?” ve nasıl sonrasında güvenerek 4-5 ay çalıştınız? Bunları araştırıp ortaya çıkaran bir gazeteciye tesisleri kapatarak başka soru sormasından mı korktunuz?   
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.