Hava Durumu

Başkan Adayı Hüseyin Akdemir, “Bozacının Şahidi Şıracı Olmasın!”

Bursaspor Başkan Adaylarından Hüseyin Akdemir, İnegöl Bursaspor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyeleriyle yaptığı ziyarette coşkulu karşılama için Akdemir, “Siz daha iyi bir Bursaspor’a layıksınız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2018 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2018 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Başkan Adayı Hüseyin Akdemir, “Bozacının Şahidi Şıracı Olmasın!”

Bursaspor başkan adaylığını açıkladıktan sonra ilk iş olarak başladığı taraftar dernekleri ziyaretlerine devam eden Hüseyin Akdemir, İnegöl Bursaspor Taraftarlar derneği ziyareti esnasında meşaleler ile karşılandı. İftardan sonra yapılan ziyarette dernek üyelerine neden aday olduğunu anlatan ve başkanlığa geldiği takdirde yönetimiyle birlikte neler yaptıklarını anlatan Akdemir, “Bursaspor bugünkü durumunu hak etmiyor dedi.

Kavgacı değil uyumlu bir başkanlık politikası izleyeceğini ifade eden Akdemir yaptığı kısa konuşmada; “Her şeyden önce Bursaspor bugünkü yerini kesinlikle hak etmiyor ve bu taraftarlarda böylesine üzücü bir dönemi kabul edemiyor. İşte biz bu sebeple yola çıktık, yönetimdeki arkadaşlarımızla bu konuda hepimiz aynı fikirdeyiz. Bursaspor’u içinde bulunduğu durumdan çıkaracak bir yönetim kurulu arkadaşlarımıza sahibiz çok şükür”

BOZACININ ŞAHİDİ ŞIRACI OLMASIN!

“Divan Başkanlığına verdiğimiz listelerde dikkat ederseniz, bizler Denetleme Kurulu listesi vermedik, nedeni çok net aslında biz kendimizi sorgulamayalım bizi bağımsız denetim kurulu denetlesin istedik. Yani halk diliyle bozacının şahidi şıracı olmasın istedik ve bunu diğer adaylara da tavsiye ediyoruz. Dürüst ve şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz”  dedi.

Başkan Adayı Hüseyin Akdemir tüm taraftar derneklerini ve Bursaspor’un dinamiklerini ziyarete devam edeceklerini de ifade etti.    
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.