Hava Durumu

Batı Trakya’dan Bursaspor’a ziyaret

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nu ziyaret etti. Bursaspor’un Özlüce Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette konuşan Şükrü Köse, “Bursa’nın ortak değeri Bursasporumuzdur” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2016 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2016 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Batı Trakya’dan Bursaspor’a ziyaret

BTTDD Yönetim Kurulu Üyeleri’nin Bursaspor’a gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak, kendisi de bir Batı Trakyalı olan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir araya gelindi. Konuşmasına Bursaspor’a başarılar dileyerek başlayan BTTDD Başkanı Şükrü Köse, “Bursaspor’da bundan sonraki süreçte çok daha güzel başarılara imza atmanızı diliyorum. Sizlerin gayretleriyle takımımızı, dolayısıyla Bursamızı çok iyi yerlere taşıyacağına inanıyoruz çünkü Bursasporumuz, Bursa ve Bursalı insanımız için ortak bir değerdir. Bu değeri hep birlikte daha üst noktalara taşımak da yine hepimizin görevidir ” dedi.

HAMZAOĞLU’NA DÜNDAR ZİYARETİ

Bursaspor’un en büyük destekçilerinden olan Başkan Dündar, Cumartesi günü oynanacak olan Çaykur Youwin Rizespor maçı öncesi Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’na moral ziyaretinde bulundu. Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte Bursaspor’un güzel bir ivme yakaladığını ve kritik galibiyetler elde ettiğini belirten Başkan Dündar, “Hamza Hoca, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birine geldi. Hamza Hamzaoğlu da, oldukça önemli bir kariyere sahip bir teknik direktör. Bursaspor’da da önemli başarılar yakalayacağına olan inancımız tam. Tüm Bursa, Hamza Hoca’yı göreve geldiği ilk andan itibaren bağrına bastı. İnşallah Bursaspor, Hamza hocayla birlikte yeni başarılara koşacak” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.