Hava Durumu

BÖBÜRLENME BAŞKAN SENDEN BÜYÜK GENELKURUL VAR!

Yazarımız Adnan Alp’in kendisi hakkında belgelerle yaptığı haber neticesinde 11 aydır tesislere sokmadığı gazeteci hakkında verdiği ceza Genel Kuruldan tokat gibi kendisine geri döndü! Genel Kurulun bittiği anda üyelerin başkandan olağanüstü genel kurul tarihi istemesi üzerine Hasan Parlakay’ın abisi Cemil Parlakay üyelere küfür edip yumruk attığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2019 00:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2019 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BÖBÜRLENME BAŞKAN SENDEN  BÜYÜK GENELKURUL VAR!
 

 

Bursaspor gibi süper ligde şampiyonluk yaşamış bir kulüp başkanının cumartesi günkü Mali Kongrede yaşadığı acizlik ve eziklik ülkedeki diğer futbol kulüp başkanlarına kötü örnek oldu. Bursaspor başkanı hakkında 10 aydır yaptığı haberler ile gündeme gelene gazeteci Adnan Alp’i susturmak için, kulüp denetleme kurulundan çıkardığı “izleyici üye” cezasına Genel Kurul üyelerine adeta TOKAT gibi bir cevap ile HAYIR dedi. Genel Kurul Üyesi Adnan Alp, hakkında verilen ceza için imza toplayarak gündeme ek madde olarak girmesi için verdiği mücadeleyi kazanarak Genel Kurula imza karşılığı getirdiği gündem maddesinden zaferle ayrıldı. 

ALİ AY’A TOKAT GİBİ CEVAP!

Tüzük gereği katılımcı sayısının %10 üye sayısından çok fazlasından imza toplayan Adnan Alp, divan başkanı İlhan Parseker’in de onayı ile ek maddeyi genel kurula onaylatmasından sonra başkan Ali Ay’ın yapacağı bir şey kalmadı. İlk anda ne olduğunu dahi anlayamayan Ali Ay, bir ara divan kurulu başkanına itirazlarda bulunsa da tüzükte belirlenen maddelerden dolayı çaresiz kaldı.


ADNAN ALP SÖZ ALDI!

Hakkında Ali Ay tarafından verilmek istenen “izleyici üye” cezasının gündeme girmesinden sonra başkan Ali Ay hakkında zehir zemberek sözleri söylemekten geri kalmayan Adnan Alp, mali kongrede söz alarak şunları söyledi; “Sayın Divan heyeti, değerli genel kurul üyeleri; biliyorsunuz benim hakkında yaptığım haberler nedeniyle verilen ceza konusu gündemde kaldı. Ben neden yönetimden ceza aldığımı sizlere açıklamak istiyorum, arkasından sizler sten yönetimin cezasını oylayarak karar vereceksiniz”

300 bin EURO İÇİN HİÇMİ VİCDANINIZ SIZLAMADI MI?

“Ben ne yapmışım Paul Le Guen’in transferi esnasında Bursaspor’un 300 bin Euro parasının nasıl buharlaştığını yazdım. Paul Le Guen’e verdiğiniz 300 bin Euro senet transferdeki Matin Korkmaz tarafından kulüpten tahsil edilirken hiç mi vidanınız sızlamadı mı?”


HASAN PARLAKAY NASIL 21 TAPU EDİNDİ?

Malum şahıs Hasan Parlakay, Ali Ay ile birlikte Ocak 2016  dan sonra Bursaspor yönetimine geldikten sonra nasıl 21 tane tapu edindi? Miras mı, satın almamamı? Neden açıklamıyorsunuz?”

ÇANAKKALE DE 10 BİN 600 M2 NE OLDU?

Çanakkale’de 10600m2 arsa neden HASAN PARLAKAY üzerinde! Nasıl çıkar?  Konuşmasının sonunda yönetimin kendisine verdiği kırmızı üye kartını boynundan çıkararak Ali Ay’a vereceğim diyen Adnan Alp genel kurul üyeleri tarafından alkışlarla oylanarak ibra edildi. HABER: ADNAN ALP

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.