Hava Durumu

BORÇ 900 MİLYONMU OLACAK?

2018-2019 sezonunun kamp çalışmaları başladı ama Bursaspor’da son üç yıldaki senaryo yanmaya devam ediyor. Başkan Ali Ay’ın son iki yılda camiaya yaşattığı kâbusun bir yenisi bu sezonda yaşanacak gibi duruyor!

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2018 21:24
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2018 21:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BORÇ 900 MİLYONMU OLACAK?
Bursaspor’da yaşanan ekonomik kriz nedeniyle futbolcular birer birer kaçıyor, geçtiğimiz sezon kadronun yetersizliği bilindiği halde kongre sürecinde gözü başkan olmaktan başka bir şey görmeyen başkan Ali Ay’ın yeni dönemde de tam anlamıyla fiyasko yaşatmaya devam ediyor.


BORÇ 900 MİLYON OLACAK!

Geçtiğimiz iki senede yaşanan tüm başarısızlıklara rağmen yine başkan adayı olma cüretini gösteren başkan Ali Ay’ın eğer aynı şartlarda yönetmeye devam edip görev süresi olan üç yılını doldurursa Bursaspor’un borcunun (küme düşmediği takdirde!) bu süre sonunda 900 milyon lira olacağı tahmin ediliyor. 2015 yılında göreve geldiğinde 300 milyona yakın bir borçla aldığını ifade eden başkan Ay, yönetiminde geçen 2,5 yıl içinde 450 milyona çıkardı.

Göreve ilk geldiğinde aldığı 300 milyonluk borcu 2017 Haziran’da yarıya indireceğim sözünü vermesine rağmen borcu 450 milyona yükselten Ali Ay, geçtiğimiz günlerde bendede para bitti diyerek gelecekten haber vermiş oldu.


KADRO TAM TAKIR!

Geçtiğimiz sezon son senesini yeşil beyazlı camiada tamamlayan efsane kaptan PM Batalla’nın ardından başarısız denilen kadronun bile iskeletinden giden gidene. Sözleşmesi bittiği için giden Batalla’nın ardından giden futbolcularla kadro adeta tam takır oldu.

TİTİ, STANCU VE BOSTOCK ARTIK YOK!

Geçtiğimiz sezon iskelet kadroda yer alan Titi ve Stancu ile bu sezon için banko düşünülen Bostock takımdan ayrılırken fazla forma şansı bulamayan Sinan Bakış bile gemiyi terk edenlerden. Tüm ayrılışların altındaki gerçek neden Ali Ay’ın sebep olduğu ödeme krizi olarak gösteriliyor.

Dünya Kupasında boy gösteren Aziz Behiç, Ekong ve Shehu ile geçen seneyi başatıyla kapatan kaleci Harun Tekin’in satışlarına göz diken başkan bu transferlerden gelecek paraya güveniyor. Bu futbolcuların satılamaması durumunda Bursaspor’un üst düzey bir transfer yapması mümkün görünmüyor.

 







SON ÇARESİ DEVLET!

Son çare olarak şehrin mülki amirlerinden medet uman başkan Ay, önceki akşam yapılan önemli bir toplantıda alınan kararlar hakkında henüz bir bilgi verilmedi. Başka bir değişle başkan Ali Ay’ın kaderini belirleyecek bu toplantıdan çıkacak kararlar Ali Ay hakkında ya tamam ya devam şeklinde olacağı kaydedildi.  

 

Haber : Adnan ALP

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.