Hava Durumu

“Bu ligde geriye düşmeyeceksiniz”

TFF 1’inci Lig’de haftasonu karşılaşacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Bursaspor’da teknik direktör Yalçın Koşukavak ile oyuncular Musa Araz ve Çağatay Yılmaz açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2019 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2019 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
“Bu ligde geriye düşmeyeceksiniz”
 

Sözlerine A Milli Takım değerlendirmesiyle başlayan teknik direktör Yalçın Koşukavak, "Bir yapılanma var, bu doğrultuda her şey ilerliyor ve zaman alıyor. Lucescu döneminde de bu oyuncular çok gelip gidiyordu ama o zaman erkendi. Bu açıdan biraz birlikteliğe ihtiyaç var, Milli takımlarda çok fazla bir arada oynayacak süre olmadığından dolayı, bir zaman diliminden sonra bazı şeyler oluyor. Fransa deplasmanından alınan sonuç, iyi bir sonuç. 1 puan gayet iyi. İlerleyen zamanlarda Milli takımın daha iyi olacağını düşünüyorum" dedi.
"İSTEDİĞİMİZ SKORU ALACAĞIZ"
Haftasonu karşılaşacakları Ümraniyespor’un ligde lider olduğuna işaret eden Koşukavak, uzun süredir bir arada oynayan kadroları olduğunu belirtti. İstanbulspor’u çalıştırdığı dönemde Ümraniyespor ile çekiştiklerini kaydeden deneyimli teknik adam, "O kadroyu o zamandan beri biliyorum. Sürekli 3-4 transferle veya 5 transferle takviye yapıyorlar ve kadroyu korumaya çalışıyorlar. 14 puan alan takım illa ki doğru bir şeyler yapıyordur. Ben rakip analizlerinde de neyi doğru yaptıklarımı inceledim. Ona göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Umut ettiğimiz skoru alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

MAÇI ÇEVİRMEK ZOR OLUYOR

Bursaspor'un ligin geride kalan haftalarında özellikle mağlup olduğu karşılaşmalardaki oyunu da değerlendiren Koşukavak, "Altay maçından sonra verileri paylaştılar. Bu verilerde 10 maçta 1 ya da 2 maç kaybedersiniz. Evet, maç kaybettik ama elimde iyi bir oyun var. Beni tatmin eden, ileriye götürecek şeylere bakıyorum. Kötü oynayıp kaybettiğiniz zaman böyle bir umutsuzluk da oluyor. Bu ligin bir gerçeği var, geriye düşmeyeceksiniz. Saha içerisindeki ani reaksiyonlara cevap vermemiz gerekiyor. Birçok takım 2-0 ya da gol yediği zaman dönmek kolay değil" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.