Hava Durumu

'Bu maçlar ölçü değil'

Hamza Hoca, bundan sonraki maçlarda daha iyi performans ortaya koyacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
'Bu maçlar ölçü değil'
 Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, bu tip maçların asla ölçü olmayacağını söyledi. “Skor bizim için önemli değil” diyen Hamza Hoca şöyle konuştu:


​“Yine yakaladığımız çok pozisyon var ama gole çevirmekte bir hayli zorlandık. Yavaş yavaş hazırlık maçlarımızı tamamlıyoruz. 1 tane hazırlık maçımız kaldı. O maç bizim için en doğru ölçü olacak maç. Bu maçlarda büyük resmin küçük parçalarını gördük bugüne kadar. İnşallah yavaş yavaş büyük resmi ortaya çıkarmaya başlayacağız.”


Lige 1 ay var


“İsim isim üstünde durmayalım ama sahada iyi şeyler ortaya koyanlar oldu. Herkes gücü nispetinde bir şeyler yapmaya çalıştı. 2-1 de olsa kazanmak güzel tabii ki ama çok daha iyi şeyler yapmamız gerekiyor. Ligin seviyesi çok farklı. Bu maçlar asla ölçü değil. Bundan sonraki Darmstadt maçı ölçü olacak. Ondan sonra oynayacağımız Bandırma ve diğer hazırlık maçımız daha iyi ölçü olacak. Lige 1 aya yakın zamanımız var. İnşallah daha iyi hazırlanacağız.”


Konsantre değildik


“Hücum anlamında takımın performansından memnun musunuz?” sorusuna ise Hamzaoğlu, “Vuruşlarda biraz konsantre değildik. O vuruşları yapan oyuncular bu golleri atabilecek oyuncular. Bunda da tabi rakibin etkisi, hazırlık maçı olması ve yorucu idmanların etkisi var. Arkadaşlarımız şu anda yorgun şekilde bu maçları oynuyorlar. Yeni gelenler oldu. Bugün 30 dakika antrenman olsun diye sahada şans verdik. İyi olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.