Hava Durumu

'Bunu yapmak zorundayız'

Başkan Ali Ay, daha önce 100 milyon lira olarak planladıkları yeni kredi rakamını 120 milyon liraya çıkarabileceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2016 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2016 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
'Bunu yapmak zorundayız'
 Bursaspor Başkanı Ali Ay, kullanmayı planladıkları banka kredisiyle ilgili 'Bunu yapmak zorundayız' dedi. Daha önce 100 milyon lira olarak düşündüklerini ancak yatırım yapabilmeleri için rakamın 120 milyon lira olabileceğini belirten Ay, 'Kredi işine tepki gösterenler olabilir ama başka çıkış yolumuz yok. Çünkü, gelir kalemimiz kalmadı. Daha önce 100 milyon lira gibi düşünüyorduk fakat şu an mevcut kredi ve günü yakalayabilmemiz için 95 milyon liraya ihtiyaç var. Geri kalan kısmıyla da kalıcı gelir kaynakları üreteceğiz' dedi.


TRABZON BAŞKANIYLA GÖRÜŞTÜM


Yeni krediyle birlikte vadenin 7 yıla uzayacağını anlatan Başkan Ay, 'Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'yla görüştüm. Biliyorsunuz onlar da bu yöntemi kullandı... Tabii onların borcu bizden çok daha fazla. Yeni krediyle birlikte aylık ödememiz 2 milyon 300 bin lira olacak. Mevcut kredide de aynı rakamı veriyoruz. Yeni kredi kullanırsak elimiz rahatlayacak. Bankaya borcumuzu uzun vadeye yaymış olmakla birlikte güncel borçlarımız bitireceğiz aynı zamanda da kasamızda paramız olacak' dedi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.