Hava Durumu

Bursa’da 6 puanlık maç

Bursaspor, yarın sahasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor ile çok kritik bir maça çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2019 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2019 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa’da 6 puanlık maç
 Yeşil-beyazlı takım yarın sahasında ağırlayacağı Çaykur Rizespor ile çok kritik bir müsabaka oynayacak. Ligde 7 maçtır kazanamayan ve düşme potasına yaklaşan Timsah, yarınki maçtan mutlak 3 puanla ayrılmak istiyor. Karşılaşma öncesinde Bursaspor, 24 puanla 13., Çaykur Rizespor ise 22 puanla 16. sırada yer alıyor. Ayrıca ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapan Çaykur Rizespor oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. 

Ligde 32 randevu 
Her iki takımda ligde yarınki müsabakayla birlikte 32. kez karşı karşıya gelecek. Bu zamana kadar oynanan 31 maçta Bursaspor’un galibiyetlerde 14-12’lik üstünlüğü bulunuyor. Taraftarlar arasındaki 5 maçta ise eşitlik bozulmadı. Bu müsabakalarda yeşil-beyazlılar 41 gol atarken, kalesinde ise 46 gol gördü. 

Bursaspor sahasında kaybetmiyor 
Bursaspor ile Çaykur Rizespor arasında Bursa’da oynanan maçlarda ise ev sahibi takımın ezici bir üstünlüğü bulunuyor. 15 Süper Lig maçında 11 kez Timsah, 1 kez Rize ekibi kazandı. 3 müsabaka ise beraberlikle noktalandı. Rizespor, Bursa deplasmanında son galibiyetini 1988 Ağustos ayında elde etti. 

Sakatlıklar can sıkıyor 
Zorlu müsabaka öncesinde yeşil-beyazlı takımda sakat futbolcuların çokluğu göze çarpıyor. Sezon başında bu yana gol yollarında büyük sıkıntı çeken Bursaspor’da golcü oyuncu Diafra Sakho, Kubilay Kanatsızkuş ve Tunay Torun ile cezalı Aytaç Kara bu müsabakada forma giyemeyecek. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.