Hava Durumu

Bursaspor'da gergin divan

Bursaspor'da olağanüstü divan kurulu toplantısında Ali Ay ve yönetim kuruluna üyelerden tepki geldi. Kongre çağrısının yapıldığı toplantıda Başkan Ali Ay, "Dimdik ayaktayım. Kimseden korkmuyorum. Genel kurula gitmiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2017 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2017 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursaspor'da gergin divan
 Bursaspor'da 1 Haziran'da toplanan sonrasında olağanüstü yapılması kararlaştırılan Divan Kurulu toplantısı dün gerçekleştirildi. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, toplantının açılış konuşmasında Atatürk Stadı'nda yapılması planlanan geniş katılımlı iftar organizasyonunun takımın içinde bulunduğu durum ve güvenlik gerekçeleri sebebiyle gerçekleştirilmediğini söyledi. Sevinç olağanüstü genel kurul için toplanan imzalarla ilgili olarak da "Biz kimsenin adamı olmayız. Gerektiği zaman yönetimlere gereken uyarıları yaparız. Eğer imza toplanıyorsa tüzüğümüze göre hareket ederiz. Sicil Kurulu'na gönderir, incelemelerden sonra yönetime 'genel kurula gidin' deriz" diye konuştu. İdris Sevinç ayrıca Başkan Ali Ay'a daha önce takımın kötü gidişi üzerine bir karar almasını ve gerekeni yapması gerektiğini söylediğini açıkladı.

BURSA'NIN SORUNU DEDİKODU

Üyelerin konuşmaları sonrasında zaman zaman salonda gerginlik yaşandı. Tansiyonun yükseldiği anlarda Başkan Ali Ay, üyelerden Ali Yazır'ın konuşmasında oturduğu yerden kalktı ve "Bursa'nın derdi bu herkes dedikodu dinliyor, dedikodu yapıyor. Gerçekleri bilmiyor" şeklinde sert tepki gösterdi. Daha sonra kürsüye çıkan Ali Ay, "Bursaspor Başkanı olarak karşınızdayım. Dimdik ayaktayım. Allaha çok şükür kimseden korkumuz yok. Bundan sonra da Bursaspor daha iyi yerlerde olacak. Bursaspor öyle bir camia olmuş ki Allah bize ders verdi. Dedikodu burada, çekememezlik burada, para vermeyenler burada, sadece konuşanlar burada. Biz yönetim olarak hatalar yaptık. Basın hata yaptı, taraftar hata yaptı, camia hata yaptı. Şu anda 306 milyon TL borcumuz var. Kısa vadeli borçlarımızı 200 milyon TL civarından 90 milyon TL civarında düşürdük. 150 milyon TL'lik bir projemiz var. Bu nedenle Ben Bursaspor'daki görevimden ayrılmıyorum. Kongre kararı almıyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.