Hava Durumu

Bursaspor'da Kasımpaşa'ya karşı 5 eksik

Bursaspor, Süper Lig’in 26. haftasında sahasında karşılaşacağı Kasımpaşa’yı mağlup ederek üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlılarda İstanbul ekibine karşı 5 eksik oyuncu bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursaspor'da Kasımpaşa'ya karşı 5 eksik
 Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 25 haftada topladığı 32 puanla 10. sırada yer alan Bursaspor, 26. hafta mücadelesinde yarın sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmada Kutluhan Bilgiç düdük çalacak.


14. RANDEVU

Bursaspor ile Kasımpaşa yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig tarihinde 14. kez karşı karşıya gelecek. Bu güne kadar oynanan 13 karşılaşmada yeşil-beyazlı ekip, 8 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Kasımpaşa ise 3 mücadelede gülen taraf olmayı başardı. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmada Bursaspor, rakibini Tomas Necid’in tek golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

BURSASPOR’DA 5 EKSİK

Bursaspor’da kırmızı kart cezalısı Jem Paul Karacan ile sarı kart cezalısı Miroslav Stoch’un yanı sıra sakatlıkları süren Serdar Aziz, Erdem Özgenç ve Okan Kocuk, Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Emre Taşdemir’in ise Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun görev vermesi halinde sahada yer alabileceği bildirildi.

Konuk ekip Kasımpaşa’da ise sakatlıkları bulunan Kenneth Omeruo, Eren Derdiyok, David Pavelka ve Aydın Yılmaz Bursa kampı kadrosuna alınmadı. Öte yandan dün öğle saatlerinde Kemerburgaz Tesisleri’nden takım otobüsüyle kara ve deniz yolunu kullanarak Bursa’ya gelen lacivert-beyazlı ekip, son antrenmanını bugün saat 11.00’da Bursa’da gerçekleştirilecek.

DÜDÜK KUTLUHAN BİLGİÇ’TE

Yarın Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmada Kutluhan Bilgiç düdük çalacak. Bilgiç’in yardımcılıklarını Baki Tuncay Akın ve İbrahim Bozbey yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Cevdet Kömürcüoğlu.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.