Hava Durumu

Bursaspor kongreye tek adayla gidiyor

Bursaspor'da 23-30 Ağustos tarihlerinde yapılacak olağanüstü genel kurulda üyeler sadece başkan adayı Erkan Kamat'ın listesini oylayacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2020 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2020 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursaspor kongreye tek adayla gidiyor
Bursaspor'da 23-30 Ağustos tarihlerinde yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi başkan adaylığı başvurusunda bulunan adaylar için süre dün doldu. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde bulunan Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç'e adaylık başvurusu yapan tek isim Erkan Kamat oldu. Erkan Kamat yönetim kurulu listesiyle beraber, denetleme, disiplin ve TFF temsilcilerinin isimlerinin yazılı olduğu başvuru listesini divana sundu. Bağımsız Denetleme Kurulu için adaylık başvurusu yapılmadı. Başka adaylık dilekçesi veren olmadığı için Yeşil Beyazlı camia olağanüstü seçimde sadece geçen yıl mevcut başkan Mesut Mestan'ın seçildiği gibi Erkan Kamat'ın listesini oylayacak.

SÖZ VERDİ

Başkan adayı Erkan Kamat adaylık başvurusu sonrası yaptığı konuşmada, "Bursaspor başkan adaylığı listemizi sayın Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı'na teslim ediyoruz. Hep birlikte Bursasporumuzu en iyi noktaya getirebilmek için, onun mücadelesi içinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ben Bursa'ya ve Bursasporlulara Erkan Kamat ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına buradan söz veriyorum." dedi. Adaylık başvurusunu teslim alan Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, "Böylesine zor bir dönemde bu görevi kabul eden müstakbel başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Şimdiden tebrik ediyor ve kutluyorum" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.