Hava Durumu

Bursaspor, Suudi Arabistan ekibi ile hazırlık maçı yapacak

Bursaspor, milli maçlar sebebiyle lige verilen arada Suudi Arabistan’ın Al Ittihad FC takımı ile hazırlık maçı yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursaspor, Suudi Arabistan ekibi ile hazırlık maçı yapacak
 İki ülke arasındaki turizm ilişkilerinin gelişmesi amacıyla Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acentaları Derneği (OTSAD) tarafından düzenlenen organizasyonda Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad FC ile Bursaspor arasında oynanacak dostluk karşılaşması 3 Eylül Cumartesi saat 19.00’da başlayacak.

İstanbul ve Bursa’nın Ortadoğu pazarı için vazgeçilmez bir lokasyon olduğunu söyleyen OTSAD Başkanı Hüseyin Kırk, “Bursa yıllardır Arap turistlerin başkenti gibidir. Bursa olmazsa olmazımızdır ve OTSAD olarak Bursa için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Turist kaybına asla tahammülümüz yok. Bunun için de ülkemizin her yerini her alanda tanıtmaya devam edeceğiz. Spor bunun bir parçası” dedi.

Ortadoğu ülkelerinin takımlarını Türkiye’ye davet ettiklerini ve kamp yapmalarını sağladıklarını ifade eden Kırk, “Ortadoğu pazarına Süper Ligi’mizi tanıtmak ve dostluk maçlarını çoğaltmak istiyoruz. Bursasporlu yöneticilere teknik heyete ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Al-Ittihad Jeddah Futbol Kulübü Başkanı Suudi Arabistanlı iş adamı Ahmed Mesoud ise OTSAD Başkanı Hüseyin Kırk’a ve Bursasporlu yöneticilere ve teknik heyete teşekkür ederek, “Bursa’nın eşsiz güzelliklerini görmek çok güzel” dedi.

Suudi Arabistan Pro Lig’inde mücadele eden ve Victor Piturca’nın çalıştırdığı Al Ittihad FC, bu sezon çıktığı 2 lig maçını da 3-2’lik skorlarla kazanmayı başardı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.