Hava Durumu

Bursaspor taraftarlarından mali kongrenin iptali için savcılığa başvuru

BURSA Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay hakkında, arazileri üzerine geçirmesiyle ilgili soruşturma başlatılmasının ardından taraftarlar, 23 Mart'ta yapılan mali kongrenin iptali için cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2019 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2019 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursaspor taraftarlarından mali kongrenin iptali için savcılığa başvuru
 Bir grup Bursaspor taraftarı, adliyeye gelerek, Genel Kurul'a sunulan mali tablonun gerçeği yansıtılmadığı, arazi satışlarının usulsüz yapıldığı, gelir ve giderlerin eksik gösterildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Taraftarlar, Mali Genel Kurul'un iptal edilip, yeniden yapılmasını istedi.

Bursa Adliyesi önünde bir araya gelen taraftarlar adına konuşan Bursaspor Kongre üyesi Ayhan Çağlayan, "Mart ayında yapılan mali kongrede bize göre, arazi satışlarında usulsüzlük oldu. Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunup, mali kongrenin iptalini ve yeniden tekrarlanmasını istiyoruz. Araziler değerinden düşük gösterildi. Bu konunun iptali için dilekçe verdik. Yöneticiler, takımı zarara uğrattılar. Bursaspor'u kötü duruma düşürdüler. Mali kongrenin tekrarlanmasını istiyoruz ve adalete güveniyoruz. Ali Ay, arazileri kendi üzerine geçirdi" dedi.

Taraftarlar, daha sonra Bursa Adliyesi önünden ayrıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.