Hava Durumu

BURSASPOR’A BİR DESTEKDE PLASTMAK’TAN GELDİ!

50 Ülkeye ihracat yaparken şehrin markasını öne çıkaran PVS Makine İmalatçısı Plastmak firması Bursa’nın ismini 50 ülkeye Bursaspor olarak duyurmayı başardı. Firma sahipnelerinden Soner ve Suat Çinli kardeşler firma adına 116 forma desteğiyle Bursaspor’a destek vermeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2019 22:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2019 00:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BURSASPOR’A BİR DESTEKDE PLASTMAK’TAN GELDİ!

50 Ülkeye ihracat yaparken şehrin markasını öne çıkaran PVS Makine İmalatçısı Plastmak firması Bursa’nın ismini 50 ülkeye Bursaspor olarak duyurmayı başardı. Firma sahiplerinden Soner ve Suat Çinli kardeşler firma adına 116 forma desteğiyle Bursaspor’a destek vermeyi başardı.   

Bursa Kestel sanayi bölgesine damgasını vururken ayrıca, Bursa’nın ismini 50 ülkeye duyurma başarısı gösterme başarına ulaşabilen Plastmak PVC Makine imalatçısı Kestel sanayi bölgesine damgasını vurmayı da başarmaya ulaştı.


Firma sahibi olarak Soner ve Suat Çinli kardeşler tarafından Bursaspor’a verilen destek konusunda tribünlerden gelen destek için önemli bir katkı sağladılar. Aynı zamanda kulübe verilen 116 forma desteğinin yanı sıra ikinci yarıda kulüp müdürü Nihal Ferik’in vereceği bir karar ile Plastmak Firması tarafından deplasman sponsorluğunu üstlenebileceğinin kararı da alındı.


27 Aralık Cuma akşamı yerel ve ulusal kanalların destekleri ile Bursa Valiliği ve Belediye Başkanlığının destekleri ile Bursaspor’a verilecek destek etkinliği konusunda önemli bir yardı olabileceği bekleniyor.

        

Haber : Adnan ALP


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.