Hava Durumu

Bursaspor’da 3 günlük izin bitti

Bursaspor, milli maç arasından sonra 19 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da oynayacağı Akhisar Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına üç günlük iznin ardından bugün başladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2016 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2016 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursaspor’da 3 günlük izin bitti
 A Milli takımın, Dünya Kupası elemelerinde Kosova ile oynayacağı mücadele nedeniyle lige verilen arayı 3 günlük izinle değerlendiren Bursaspor’da çalışmalar, akşam üzeri Özlüce Tesisleri’nde yapılan tek antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda yeşil beyazlı futbolcular ısınmanın ardından, 5’e 2 oynarken, son bölümde ise dar alanda maç yaptı.

8 EKSİK VAR

Haftanın ilk çalışmasına Pazartesi gününe kadar izinli olan ve Almanya’ya ailesinin yanına giden Şamil Çinaz, A Milli takım kampındaki Harun, Çek Cumhuriyeti’ne giden Tomas Sivok, Azerbaycan Milli takımına davet edilen Deniz Yılmaz, Ümit Milli takımda olan Kubilay Kanatsızkuş, Ertuğrul Ersoy, Muhammed Şengezer katılmadı. Tedavileri yapılan Emre Taşdemir ve Almanya’da ameliyat olacak olan Furkan Özçal da antrenmanda yer almadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.