Hava Durumu

Bursaspor’da Kongre Öncesi Sıcak Saatler!

Bursaspor’da yaklaşan olağanüstü genel kurul öncesinde sıcak saatler yaşanıyor. 23 Haziran’da tüzük değişikliği ile yeni gelişmelerin olacağı iddia ediliyor. Gündemde yine Hayri Yazıcı’nın ismi geçiyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2019 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2019 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursaspor’da Kongre Öncesi Sıcak Saatler!
 Bursaspor’da Ali Ay’ın ardından sular durulacağa ve düzlüğe çıkılması için sürenin uzayacağı iddiaların yanı sıra Özlüce Tesisleri ve Timsah Arena’da elektrik parasının ödenmemesi nedeniyle enerjinin kesilmesi gündeme bomba etkisi yaptı.

Tek adaylı gidileceği zannedilen kongre öncesinde yeni hareketlenmeler olduğu şimdi daha yüksek sesle dillendiriliyor. Camiada her türlü zorluklara rağmen adaylığını açıklayan Mesut Mestan’ın listesi Bursaspor’un gerçekleri ve acil yapılması gereken ödemeler karşısında ne yapabileceği merak konusu.

HAYRİ YAZICI İSMİ YİNE GÜNDEMDE!




Fakat Ali Ay’ın kongre öncesinde futbolcu satarak takımın içini boşaltmak istemesi ve Mesut Mestan’ın bu durumda biz kulübü döndüremeyiz demesi üzerine bir grup daha güçlü oluşum olması üzerine çalışmalara başladığı öğrenildi.

Adaylığı daha öncede gündeme gelen ama tek şartının kongrenin tek adaylı olması durumunda bu yükün altına gireceğini açıklayan Hayri Yazıcı’nın ismi tekrar gündeme gelmesine neden oldu.

Hayri Yazıcı ismine şu anda tek engel mevcut tüzük maddelerindeki müracaat şartları olarak görülüyor. Yeni oluşumun bu konuyu gerekli makamlar ile görüşerek tek yolun 23 Haziran’da verilecek önergenin kabulü ile mümkün olabileceği iddia edildi.

HAYRİ YAZICI “HERKESİN DESTEK VERECEĞİ BİRLİK BERABERLİK” DEDİM!

Böyle bir durumda Hayri Yazıcı’nın tavrının halen geçerli ve aynı olması isminin gündeme gelmesine neden oldu. Hayri Yazıcı, gündeme dair yaptığı özel açıklamada;

“Yazıcı ailesi Bursaspor’a her zaman gereken desteği vermiştir ve verecektir. Ancak bu konu çok adaylı bir kongre sürecinden geçmesi halinde hem Bursaspor’a hem Yazıcı ailesinin ismine zarar verir. Birlik ve beraberlik derken mecbur kalınan zorunlu bir aday çevresindeki birlik ve beraberlikten bahsetmedim. Güçlü ve problemlerin altından kalkacak vizyona sahip bir yönetime karşı kentin tüm dinamiklerinin destek vereceği bir yönetime çevresinde oluşması gereken birlik ve beraberlikten bahsettim”

“Mevzu bahis Bursaspor olunca her türlü engellerin bertaraf edilebileceğini hepimiz biliyoruz ama bazı şeylerin diretilmesiyle kaosun oluşmasına ve büyütülmesine gerek yoktur” dedi.

SICAK GELİŞMELER YAŞANIYOR!

Böyle bir girişim ile tüzük değişikliğine gidilecek önerge için içlerinde camianın önde gelenleri, taraftar grupları ve kentin dinamikleri sayılacakların hem fikir olmalarıyla imzaların toplanmaya başlandığı iddia ediliyor. 

Bu durumu göz önüne alarak camia içinde daha güçlü bir oluşum yapmak adına 23 Haziran’da ki kongrede önerge vererek tüzük değişikliğine gidilmesine kadar bir takım girişimlerin olduğu söylentileri gündemi ısıtmaya yetiyor.

Normal adaylık sürecindeki kaos ortamında adayların bir türlü ortak noktayı bulması mümkün olmayınca Mesut Mestan sürenin bitimine 5 dakika kala listesini verdirerek aday olmuştu. Liste üzerinde sonrasında da tartışmalar yaratılmasına rağmen Mesut Mestan şu ana kadar listesinde bazı değişiklikler yaparak 15 Haziran’da salona gelmişti. HABER: ADNAN ALP

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.