Hava Durumu

Bursaspor’da Trabzonspor’a karşı 4 eksik

Bursaspor’da yarın Trabzonspor’a karşı oynanacak karşılaşmada 4 önemli eksik oyuncu bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursaspor’da Trabzonspor’a karşı 4 eksik
 Süper Lig’in geride kalan 15 haftasında topladığı 24 puanla 8. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip, 16. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. 7 maçlık yenilmezlik serisini son oynadığı Fenerbahçe karşılaşmasında mağlup olarak bozan Timsah, bordo-mavili ekip karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.


Bursaspor’da eksik çok


Bursaspor’da Trabzonspor’a karşı önemli eksik oyuncular bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Jorquera, Mikel Agu ve Jires Kembo’nun yanı sıra sarı kart cezalısı Aziz Behich yarınki mücadelede forma giyemeyecek. Önceki günkü antrenmanda sakatlık geçiren Badu’nun durumunun ise maç saati netlik kazanacağı bildirilirken, bir süredir sakatlığı bulunan Kubilay Kanatsızkuş’un durumunun da bugün yapılacak antrenmanın ardından belli olacağı öğrenildi.



Timsah’ta hedef mutlak galibiyet


Ligdeki 7 maçlık yenilmezlik serisini geçen hafta Fenerbahçe ile evinde oynadığı karşılaşmadan puansız ayrılarak bozan yeşil-beyazlılar, Trabzonspor’a karşı alacağı galibiyetle yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.



Batalla’dan kariyerinde en çok gol Trabzonspor’a karşı


Öte yandan Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla’nın kariyerinde en çok Başakşehir ve Trabzonspor’a karşı gol sevinci yaşaması dikkat çekti. Yeşil-beyazlı forma ile Karadeniz ekibine karşı 11 resmi maçta görev alan yıldız isim, bu maçlarda rakip fileleri 5 kez havalandırmayı başardı. Bursaspor, Batalla’nın bordo-mavili ekibe karşı gol sevinci yaşadığı toplam 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.