Hava Durumu

Bursasporlu futbolcular Galatasaray maçı öncesi kenetlendi

Süper Lig'de 8 maçtır kazanamayan Bursaspor'da futbolcular, kritik Galatasaray maçı öncesi Özlüce Tesisleri'nde kendi aralarında toplantı yaparak kenetlendi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2018 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursasporlu futbolcular Galatasaray maçı öncesi kenetlendi
 Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını bugün yapılan antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Paul Le Guen yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman topla koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra dar alanda kontrol pas oyunu oynayan yeşil-beyazlı oyuncular, son bölümde taktik çalışma yaptı.

Sow kuvvet çalışması yaptı
Sakatlığı bulunan Emmanuel Badu’nun tedavisine devam edilirken, Moussa Sow ise kondisyoner eşliğinde kuvvet çalışması yaptı.

Futbolcular kenetlendi
Öte yandan ligde 8 maçtır kazanamayan Bursasporlu oyuncular, antrenman öncesi tesis içerisinde kendi aralarında toplantı yaparak Galatasaray maçı öncesi kenetlendi. Teknik Direktör Le Guen, antrenmandan yarım saat önce yardımcıları ile birlikte sahaya çıkarken, yeşil-beyazlı oyuncular ise toplantı sebebiyle 20 dakika geç şekilde antrenmana çıktı.
Bursaspor, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.