Hava Durumu

Bursasporlu futbolcular kaçan 3 puana yanıyor

Bursaspor'un yetenekli futbolcuları Furkan Soyalp, Aytaç Kara, Barış Yardımcı ve Tunay Torun, Konya deplasmanında 3 puanı kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2018 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2018 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursasporlu futbolcular kaçan 3 puana yanıyor
 Bursaspor'un yetenekli futbolcuları Furkan Soyalp, Aytaç Kara, Barış Yardımcı ve Tunay Torun, Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Atiker Konyaspor maçını değerlendirdi. Genç futbolcu Furkan Soyalp, “Ataklarımız vardı. Net pozisyonlar kaçırdık. Hedefimiz galibiyetti. Haftaya zorlu bir maça çıkacağız. Umarım galibiyetle bitiririz” dedi. 

Aytaç Kara: "3 puanı kaçırdığımızı düşünüyorum" 
Kaçan 3 puan için üzgün olduğunu ifade eden Aytaç Kara, “3 puanı kaçırdığımızı düşünüyorum. 2 tane şaibeli pozisyon var. Olabilecek her şeyi sahada yaptık. Takım olarak üstüne koyarak devam ediyoruz. Tek eksiğimiz 3 puan almak. Bursaspor büyük bir camia. Taraftarlarımız bize inansın. Beşiktaş ile çok önemli maç yapacağız. Tek eksiğimiz şuan için 3 puan. Kaçırdığımız golleri atmamız lazım. Sahada mücadele ettiğimiz sürece sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum” diye konuştu.

Barış Yardımcı: "Stoper yabancı olduğum bir yer değil" 
Konya’ya 3 puan için geldiklerini anlatan Barış Yardımcı ise, “Galip gelemedik. İçerideki Beşiktaş maçından mecbur 3 puan almak zorundayız. Küçük yaşlarından itibaren stoper başladım. Boyum kısa olduğu için hocalarım sağ bek oynattı. Yabancı olduğum bir yer değil” açıklamasında bulundu. 

Tunay Torun: "Beşiktaş maçından 3 puan almak istiyoruz" 
Hakem kararlarından yakınan Tunay Torun da şunları söyledi: 
“Bugün 3 puan alamadık. Aleyhimize hakem kararları da oldu. Biz bir hafta boyunca hazırlanıyoruz, 3 puanı istiyoruz. Bundan sonra inşallah dikkat ederler. Şuan çok daha iyi yerde olabilirdik. Çok çalışıp, Beşiktaş maçından 3 puan almak istiyoruz. Biz kimseden çekinmiyoruz. Güzel bir maç olacağına inanıyorum.” 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.